2777
2789
عنوان

مامانا بیاین و خانومای باردار

261 بازدید | 34 پست

میخواستم بدونم چند روز بعد از نزدیکی از طریق تغییرات بدن متوجه میشیم که بارداریم؟

یا اصلا چند روز بعد نزدیکی مشخص نمیشه؟

یه پسر دارم شاه نداره😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که نه هفته بودم فهمیدم باردارم;-)

نه تو می مانی،نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادیبه حباب نگران لب یک رود قسمو به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم خواهد رفتآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماندلحظه ها عریانندبه تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز

معمولا میگن ۱۰ روز بعد نزدیکی مشکوک برین آزمایش

۱۵..۱۶ روز بعد از نزدیکی اگه ترشحات لک دار قهوه ای داشتی میتونه نشونه باشه.به شرطی که موعد پریودت نباشه.بعدم اگه وقت پریودت گذشته باشه

معمولا میگن ۱۰ روز بعد نزدیکی مشکوک برین آزمایش ۱۵..۱۶ روز بعد از نزدیکی اگه ترشحات لک دار قهوه ای ...

ممنونم عزیزم ولی من 15 ، 16 روز نمیتونم طاقت بیارم😆 عجولم خخخخخ

میخوام بدونم کسی بوده ک یه هفته بعده اقدام متوجه شده باشه  بارداره

یه پسر دارم شاه نداره😍
منم هفته 5 فهمیدم. ار هفته 4 درد سینه و شکم و کمر داشتم فک میکردم دارم پری میشم.

با این حساب از هفته 4 معلوم میشه.

یعنی درست دو سه روز قبل پری خانم

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒
منم هفته 5 فهمیدم. ار هفته 4 درد سینه و شکم و کمر داشتم فک میکردم دارم پری میشم.

وااااای خدا 10 روز دیگه نی نی شما دنیا میخواد بیاد ... تبریک میگم گلم ان شالله ک به سلامت دنیا بیاد ... برای منم دعا کن اون لحظه توروخدا😭 با یاده علی اصغر شش ماهه برام دعا کن اون لحظه

یه پسر دارم شاه نداره😍
من گفتم اون بالا يه هفته هم كمتر حتي

بله خوندم گلم . ممنونم از راهنماییت

خداکنه بی بیچک منم زود جواب بده

آخه بعضیا میگن حتما باید از پریود بگذره تا جواب بده

یه پسر دارم شاه نداره😍
وااااای خدا 10 روز دیگه نی نی شما دنیا میخواد بیاد ... تبریک میگم گلم ان شالله ک به سلامت دنیا بیاد ...

چشم عزیزم.حتما.

ایشالله به حق فاطمه زهرا نی نی بیاد تو دلت.

منم برا بچه منتظر بودم خیلی.

چه روز و شبایی گریه کردم.

غصه خوردم.

حرف شنیدم.

خدا نظر کرد و لایق شدم

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒