2777
2789
عنوان

میشه لطفا راهنمایی م کنید (ازدواج)

119 بازدید | 19 پست

سلام من۱۹ سالمه

قدم ۱۵۸ وزنمم ۶۲ اینام از لحاظ ظاهری و قیافه هم متوسطم به قول بقیه بانمک

از ادب و اینام تعریف نمیکنم بخدا ولی همون بچه ایم که میزننش تو سر بقیه 

دانشجوم حقوقم دارم قراره معلم بشم اینم از موقعیت اجتمایی

خانوادمم خیلی خوبن عیبامم بگم که یکم خجالتی م بعضی وقتام زود عصبانی میشم خیلی کم

حالا یه بنده خدایی هست ۱۱سال از من بزرگتره یکی دو بارم اصرار کردن که بیان خونمون همممه فامیل و مدر و مادرم راضی هستن چون پسر خوبیه و خیلی کم از این ادما پیدا میشه از لحاظ مالی م هیچی کم ندارن قیافه شم متوسطه 

منم کلا نمیخام ازدواج کنم مگر اینکه از کسی خوشم بیاد که نمیاد 

ولی الان بین دو راهی موندم که واقعا پسر خوبیه شناخت کامل داریم ولی خب من خیلی ذوق و علاقه ندارم 

در ضمن یه عقد ناموفقم داشته  و میترسم که اختلاف سنیه خیللی مشخص شه

راهنمایی لطفا

کیا شوهر میخوان؟😃  دستا بالاااااا🖐💃

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیا خواستگاری برین تو اتاق بگه یکی از اصل های مهم ازدواج قبل از عقد شناخت کافیه شما منو درست نمیشناسید به خیلی از اخلاقای من اشنا نیستید منم همینطور اگه شما موافق هستید با اجازه خانواده چند ماهی تلفنی در ارتباط باشیم دوباری بیرون بریم تا ببینیم چی میشه

خب کامل همو میشناسیم فامیل درجه یک هستن

من با پسر خالم سال‌۹۸ یه ماه دوره اشنایی گذاشتم به توافق نرسیدیم ربطی به درجه یک بودن نداره وقتی دو نفر برای ازدواج اماده میشن اخلاق فرق میکنه 

عزیزم تو سن مناسبی نیستی برای ازدواج کردن 

۱۱ سال هم اختلاف زیادیه شما اصلا حرف هم رو متوجه نمی‌شید تو الان یه سری هیجانات داری اما اون دیگه اون هیجانات رو نداره و از این قضیه هردوتون اذیت میشید 

در ضمن هرگز نگو شناخت کامل داریم تا با یه نفر مدتی صحبت نکنی ، زیر یه سقف باهاش زندگی نکنی ، باهاش سفر نری و ... هرگز شناخت کامل پیدا نمیکنی 

شما یه شناخت نسبی دارید که حدس میزنید پسر خوبی باشه اگه شما از ایشون خوشتون نیومده لزومی ندارد خودتون رو مجبور کنید که باهاش صحبت کنید