2777
2789

بوف کور بیشتر به دلیل سبک و نکات ادبیش مورد اهمیته نه محتواش.

محتواش یه سیال ذهن درهم برهم نمادگراست.

داستان مفهوم خاصی ندارن کلا. توصیفات و شرح حال و سبکش مورد اهمیته

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بوف کور بیشتر به دلیل سبک و نکات ادبیش مورد اهمیته نه محتواش.محتواش یه سیال ذهن درهم برهم نمادگراست. ...

دقیقااا منم همینو فهمیدم داستانش یکم درهم برهم بود اون دختری ک اولش میمیره رو‌نفهمیدم راستش 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نوعی محیط اطرف خودشو توصیف میکنه ولی به طور سمبلیک . البته از دید معترضانه خودش . میدونی که آخرشم خودکشی کرد . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

بوف کور بیشتر به دلیل سبک و نکات ادبیش مورد اهمیته نه محتواش.محتواش یه سیال ذهن درهم برهم نمادگراست. ...

دبیر ادبیات هستین ؟منم گاهی شعر مینویسم‌ ولی فک نمیکنم زیاد زیبا باشن میتونین نظر بدین درموردش ؟

دقیقااا منم همینو فهمیدم داستانش یکم درهم برهم بود اون دختری ک اولش میمیره رو‌نفهمیدم راستش

خب چون سیال ذهنه. اصلا اتفاقات ترتیب وقوع خاصی ندارن و شما تو ذهن راوی هستید نه در بطن اتفاقات.

برای درک آثار صادق هدایت باید خود صادق هدایت رو بشناسید. داستان‌های صادق هدایت بدون شناخت زندگی و تفکراتش درک نمیشن.

هدایت تباهی و مرگ رو به رشته کلمات می‌کشه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

به نوعی محیط اطرف خودشو توصیف میکنه ولی به طور سمبلیک . البته از دید معترضانه خودش . میدونی که آخرشم ...

اره پس همینه منم فقط همینو فهمیدم ولی با خودم گفتم شاید داستان خاصی داشته من نفهمیدم 

بعد اون مادرش هندی بود وعموشو…داستان زندگی خودش بود واقعا ؟

دبیر ادبیات هستین ؟منم گاهی شعر مینویسم‌ ولی فک نمیکنم زیاد زیبا باشن میتونین نظر بدین درموردش ؟

تحلیل‌گر نیستم و شاعری سررشته ندارم.

خب چون سیال ذهنه. اصلا اتفاقات ترتیب وقوع خاصی ندارن و شما تو ذهن راوی هستید نه در بطن اتفاقات.برای ...

دقیقا من خیلی از ادبیاتش خوشم میاد خیلی بی پروا وافراطی بیان میکنه 

اره پس همینه منم فقط همینو فهمیدم ولی با خودم گفتم شاید داستان خاصی داشته من نفهمیدم بعد اون مادرش ه ...

نه عزیزم خانواده هدایت از خانواده‌های محترم و اصل و نسب دار تهران هستن همه تحصیل کرده و بسیار محترمن . گفتم که سمبلیک هست یعنی نشانه ای . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

خیلی زیباست

ما یه گروه توی مدرسه بودیم که عاشق هدایت بودیم هممون هم تصمیم گرفتیم که یا تویسنده بشیم یا بازیگر....یاد یکی از استادهای دانشگاه افتادم که عجیب و غریب بوف کور رو تحلیل می کرد روحش شاد