2777
2789
عنوان

بابام الکی بهم لعنت میفرسته

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 114 پست
آخه با مامانم خوبه به من لعنت میفرسته

بله چون مادرت طرف دعواش بوده و مشکلی با اون نداره و تکلیف مشخص بوده که قهر میکنه اما دیده تو ربطی به دعواشون نداشتی و باهاتم خوب لوده و تو هم تنهاش گذاشتی زورش اومده و حس میکنه دورش دشمن جمع کرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخواستم تهران انتخاب کنم ولی شک دارن واقعا

بستگی داره چه رشته ای بخونی اگه اینده شغلی صد در صد داره برو و هزینه کن فقط دور شو از خونه تا جایگاهت برگرده عزیزم واسه خودتم خوبه مستقل میشی و به شناخت جدیدی از خودت میرسی

بله چون مادرت طرف دعواش بوده و مشکلی با اون نداره و تکلیف مشخص بوده که قهر میکنه اما دیده تو ربطی به ...

با منم بدرفتاری کرد،مامانم به خاطر کتک کاری رفت خونه مادربزرگم من تقریبا یه ماه با بابام تنها بودم ، آخر سر کتاب تستام رو کوبید توسرم ،مامانم فرداش اومد مدرسم دید زیر چشمم کبوده منو برد پیش خودش

من پیشقدم میشم باهاش شوخی میکنم بعضی وقتا که میبینم حال نداره ،فیلم میزارم باهم ببینیم ولی بازم...

خب دیگه ناامید نشو توقع نداشته باش با یکی دوبار رفتارش عادی بشه به همین کارات ادامه بده بزار به این بودنت به این اخلاقت عادت کنه اونم کم کم دیگه دست از لعنت فرستادنش برمی‌داره کلا سعی کن این رفتارشو قبول کنی و باهاش کنار بیای اینطوری اذیت نمیشی یادت باشه تو دختر اون خونه ای توام حق داری از همه امکانات اون خونه استفاده کنی کسی حق نداره بهت توهین کنه هرکس هم توهین کرد برات مهم نباشه چون تو داری از حقت استفاده میکنی اگر کنار بکشیو با دلخوری بری تو اتاقت بقیه هم به خودشون اجازه میدن روز به روزبیشتر بهت توهین کنن پس قوی باشو مهربون مطمئن باش باهات خوب میشه و دست از رفتارش برمی‌داره فقط باهاش لج نکنو اخم نکن 

افرین بهت عزیزم چقد عالی تراز کلت چنده ؟؟؟ پس حتما تهران رو انتخاب کن

تراز سوابقم ۹۸۲۰ بود برای کنکور ۸۶۰۰ 

فکر کنم رتبم برای دانشگاه ایران خوب باشه بازم نمیدونم

خوبه برای شما به روتون نمیاره💔

با رفتاراش بروم میاره . گاهی وقتا یجوری رفتار میکنه انگار حالش ازم بهم میخوره . سعی میکنه بروی خودش نیاره ولی تو رفتارش مشخص میشه .... خیلی حس بدی داشتم قبلا ولی الان دیگه اون حسو ندارم چون بنظرم اینا از روی ناآگاهیشونه ... ولی خب هیچوقت از سمت بابام تایید نشدم همیشه میشینه با مامانم مسخرم میکنه و دوتایی پشت سرم حرف میزنن و من نقل مجلسشونم ... اصلا نمیفهمم چه لذتی داره براشون اینکار ... نرمال نیستن کلا