2777
2789
عنوان

بابام الکی بهم لعنت میفرسته

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 114 پست
کاش کسایی پدر مادر بشن که لیاقتش رو دارن 💔

عزیزم من احساس ناکافی بودن شما رو درک میکنم متاسفانه منم ۱۸ سالمه و مدام از خودم میپرسم چرا پدر و مادر من عادی نیستن 

اما میدونی مشکل ما نیست که اونا عادی نیستن

من وقتی بچه بودم خیلی تلاش می‌کردم که خانوادمونو درست کنم اما الان میفهمم خیلی وقتا تنها بودن خیلی بهتره بنظرم شما هم وقتتو تنها بگذرون برای اینا هدرشون نده 

بعد ی مدت مثل من معتاد تنها بودن میشی خودت نمیتونی تحملشون کنی 

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    
افرین چقد عالی معلومه خیلی باهوشی میتونم بپرسم چجوری جلو میری حوصله داری برام بنویسی مخصوصا اسپیکینک ...

من چند تا برنامه دارم که با اونا زبان کار میکنم اسم برنامه ها رو برات مینویسم عزیزم

6mins برای انگلیسی

Esla speak برای اسپیکینگ خوبه تلفظای اشتباه رو مشخص میکنه

Expert

Atlas

زبان‌شناس

Tick 8 English برای یادگیری کلمه های جدید

با duolingo هم زبان های دیگه رو کار میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من احساس ناکافی بودن شما رو درک میکنم متاسفانه منم ۱۸ سالمه و مدام از خودم میپرسم چرا پدر و ما ...

همین الانم کلا وقتم رو تنهایی میگذرونم ولی کاس صداش نمیومد اتاقم

من چند تا برنامه دارم که با اونا زبان کار میکنم اسم برنامه ها رو برات مینویسم عزیزم6mins برای انگلیس ...

ببین منم با ۶ مین و شبیه اینا کار میکنم اما نمیدونم چرا اسپیکینک ام اکتیو نمیشه کلا میلنگم 

همین الانم کلا وقتم رو تنهایی میگذرونم ولی کاس صداش نمیومد اتاقم

عزیزم برو در اتاقتو عایق کن

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋