2777
2789
عنوان

بابام الکی بهم لعنت میفرسته

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 114 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تراز سوابقم ۹۸۲۰ بود برای کنکور ۸۶۰۰ فکر کنم رتبم برای دانشگاه ایران خوب باشه بازم نمیدونم

اونوقت تراز کلت میشه ۹۲۱۰ که خیلی رتبه خوبی میده ایشالا مه دانشگاه تهران بشه اما اگه اونجا هم نشه خب بقیه شهرارم بزن مثله شیراز و ...

اونوقت تراز کلت میشه ۹۲۱۰ که خیلی رتبه خوبی میده ایشالا مه دانشگاه تهران بشه اما اگه اونجا هم نشه خب ...

خیلی ممنونم عزیزم🤍اتفاقا تو فکر شهرای دیگه هم هستم،خونه واقعا غیرقابل تحمل شده

بهضی پدرومادرا عجیب ناشکرن قدر بچه خوب نمیدونن نمیدونم چرا بعضی پدرومادرای ک خودشون جالب نیستن وقتی ...

عزیزم پدر و مادر منو ببینی کرک و پرات می‌ریزه از رفتارشون🥲

من چندین ساله توی هر زمینه ای که بگی خودمو نشون دادم و جشنای مختلفی دعوت شدم ولی پدر و مادرم حتی برای همونم نیومدن

باز برعکس دوستم هر هفته کلانتری و مشکل پدر و مادرش عین پروانه دورشن

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    
متاسفم واقعا 💔

عزیزمی ❤️ خواستم بدونی تنها نیستی . من درکت میکنم چه حسی داری . همسن تو بودم از دست بعضی رفتاراش آرزوی مرگ میکردم هرروز ولی الان دیگه اهمیت نمیدم و میدونم گرفتار شده تو چاله ناآگاهی که برای خودش ساخته ... من خیلی سعی کردم بهش نزدیک بشم ولی مشخصه خوشش نمیاد من جلو چشمش باشم .منم دیگه بیخیالش شدم کلا

خیلی ممنونم عزیزم🤍اتفاقا تو فکر شهرای دیگه هم هستم،خونه واقعا غیرقابل تحمل شده

قربونت❤️ حتما باش ببین خوایبگاه کمکت میکنه وارد به دنیای ده بشی و رو پای خودت بایستی و یه تصویر جدید از خودت به بقیه نشون بدی و این دور بودنه ممکنه کمک کنه احساس پدرت بهت عوض بشه و در اخر هم از فضای مسموم خونه دور شی چون پرتنش هس