2777
2789
عزیزم از اول که تو بسته بندی نبود تو کارگاه انقد از این ور به اون ور میشه😑بعد بسته بندی میشه

تازه اخه لباسهای بچه ام انقد هر مهمونی اومده دختر بزرگم آورده نشون داده همه هم دست زدن صد درصد نیاز ب شست و شو داره😂

ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد

من حتما ميخوام با همون مايع شستشوي لباس بچه كه ضد حساسيته بشورم

با تايد و مايع خونه خودت نشور پوست بچه حساسه الرژي و دونه ميزنه ، فقط صابون و مايع شستشوي خودشو استفاده كن 

اول سايز يك ها رو بشور بعد كه انشالله به دنيا اومد فرصت هست بقيه رو بشوري ، سري به سري بشور .. لباس نو نوزاد رو معمولا همه ميشورن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سر زایمانت منم دعا کن منم برای زایمان راحتت نادعلی میخونم

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

خیلی سختمه 😭😭😭

خوب بده خواهری مادری کسی بشوره برات من سینک تمیز شستم بعد ایستاده تو سینک شستم🤪نشیته سخت تو لباسشویی هم چون طولانی میشه لباسا نو بودن دلم نیومد بندلزم😝

من کل لباسش شستم با مایع نرم کننده بعد انداختم جلو آفتاب خشک شدن بلاخره دست خورده یا زمین افتاده

تغییر نکرد ؟ چروک نشدن؟یا اتو کردی 

خیلی سختمه 😭😭😭

بسلامتی فارغ بشین .بده همسرت لگن تمیزو آب کنه لباسارو بندازه تو مایع و ابکشی کنه حتما بشورین تمیز نیستن اصلا

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

خوب بده خواهری مادری کسی بشوره برات من سینک تمیز شستم بعد ایستاده تو سینک شستم🤪نشیته سخت تو لباسشوی ...

خواهر ندارم. مادرم ی شهر دیگه اس روز عمل میاد، ببینم چی میشه همون سینک خوبه، خراب نشدن لباسا؟ همون نو نو موندن؟ اخه تو بیمارستان میگم نو باشن‌ احتمالا کلیپ زایمان بگم بیان بسازیم 

بسلامتی فارغ بشین .بده همسرت لگن تمیزو آب کنه لباسارو بندازه تو مایع و ابکشی کنه حتما بشورین تمیز نی ...

همسر؟ 😂😂😂 ایشون لباس زیر خودشو ب من محول میکنه، الانم خر و پفش میاد

اخه عزیزم تو بسته بندی...نیاز به شستن ندارهالان نزدیک زایمانت واقعا لازمه خودتو اذیت کنی؟؟

نمیدونم ک والا، دختر بزرگم هیچی نشستم. ته دلم نگران میشه منم اکثرا میشورن، حداقل لباسای بیمارستان رو بشورم

موقع تولید و بسته بندی زیر دست و پان ک محیط تولیدیا تمیز نیست.

عزیزم اونجوری هم نیست که تو دست و پا باشه😅

لباس هارو دونه دونه که برش و دوخت نمی کنن که هرکدوم یه طرف و یه جا افتاده باشع

خدایا دوستت دارمممم ❣❣