2777
2789
شوينده لباس كودك بگير با اون بشورخراب كه نميشنبنظرم پتو رو نشورلباس ها رو فقط بشور،هيچيشون نميشه نگر ...

فدات ممنونم خریدم پودر صابون و مایع لباس بچه 

ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد
وایی عزیزم میدونم وزنت بالاست سنگین شدی سخته ولی حتما بشور خدایی نکرده بدنش اگزما بشه یا واکنش آلرژی ...

اره والا، حق با توعه بابد بشورم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حوله و پتو و اینا هم؟

راست میگی حوله هم واجبه ولی من پتو فقط دور پیچ خریدم که دورش میپیچم اونم با لباس فکر نکنم لازم باشه بشورم لحاف مامانم دوخته و پارچه رو حسابی اتو کرد که تمیز بشه

من میشورمبا مایع لباس بچه بعد اتو میزنم

یکم حوصله میخواد، خیلی تنبلیم میاد، ولی می‌شورم دیگ پس، با دست میشورم بعد اطو میزنم

بابا لباس تو بسته بندی بوده🤨نیاز به شستن نداره

موقع تولید و بسته بندی زیر دست و پان ک محیط تولیدیا تمیز نیست.

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔