2777
2789

#تعصب_عربی :

احمد شفیق ، شهروند عربستان سعودی در مدینه ، نام فرزندش را داریوش گذارد و با انتقاد شدید مقامات سعودی روبرو شد و فرزندش از حقوق شهروندی محروم گردید .

نا گفته نماند به دستور مقام قضائئ عربستان ، داریوش از تمام امتیازاتی که به یک شهروند عربستانی تعلق میگیرد محروم شده است و گفته اند در یک صورت داریوش شفیق از حقوق شهروندی برخوردار میشود که نام خود را تغییر ویک اسم عربی برای خود انتخاب کند ، زیرا اعراب از اینکه نام ایرانی برفرزندان خود بگذارند ننگ دارند و درعوض ما با افتخار اسامی عربی بر روی فرزندانمان میگذاریم .

معنی برخی از نامهای عربی و ایرانی .

تا به حال به معنی نام های عربی که ما ایرانی ها روی فرزندانمان می گذاریم اندیشیده اید ؟

خوب است که قبل از انتخاب نام , معنی آنرا بدانیم .

طبق آمار ثبت احوال ایران سالانه هزاران کودک ، غلامرضا ، غلام عباس ، غلامحسن ، غلامعلی و غلامحسین نامگزاری میشوند .

هرگز یک عرب را نمی بینید که اورا غلام بنامند !

اعراب معنی غلام را می دانند. غلام از ریشه غلم می آید که به معنای بهره وری جنسی است و غلام به پسربچه هایی می گفتند که اعراب از آن ها سوء استفاده جنسی میکردند و به غلط به ما گفته بودند که غلام یعنی نوکر. درصورتی که درزبان عربی نوکر را خادم می گویند.  غلام و کنیز همسطح و همطرازند،  از کنیزان وغلام بچه ها بهره جنسی می برده اند .

نام های دیگری چون کلب علی ، کلب حسین نیز رایج است ، کلب یعنی سگ و کلب علی یعنی سگ علی و کلب عباس یعنی سگ عباس .

خدیجه : سقط جنین شتر

ذبیح : چهارپایی که گردنش را بریده اند

عثمان : بچه مار

هاشم : نان فروش دوره گرد

صغری : حقیر

اصغر از همین خانواده و ازریشه صغرا است ، به معنای کوچکترین!

مقایسه کنید با معنی نامهای ایرانی

منوچهر : کسی که چهره بهشتی دارد

دلارام : مایه آرامش دل

بهرام : پيروز

سهیلا: نورانی ترین ستاره

بهروز : خوشبخت

پروين : ستارگان درخشان

پوران : یادگار

روشن : نور

نوشا : گوارا و شيرين

مرجان : جان من - گلی دریایی

مینوو : بهشت

رکسان : روشن

پریسا : همچون پری

بهنام

مهرداد

داریوش

کورش

پریچهر

بیژن

سیما

مینا

آفتاب

مهتاب

ستاره

.نیوشا : فراگیرنده

.

.فرشته

و هزاران نام زیبای پارسی دیگر

اگر ایرانی هستید و غیرت ایرانی دارید برای همه بفرستید

یک عرب یک نام زیبای ایرانی برای فرزندش بر گزیده  و  چنین با واکنش جامعه اعراب روبرو شده. آنوقت ما نام های زشت و توهین آمیز عربی را بر روی فرزندانمان می گذاریم.

منبع : فرهنگ جامع دهخدا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هم عاشق اسامی ایرانی هستم مخصوصا اسامی کردی خیلی قشنگن مثل کژال و هیوا و گلاره

هر کسی که امضای منو میخونی... از خدا فقط برات آرامش میخوام :) باور کن هیچی از همین آرامش مهم تر نیست :)
من هم عاشق اسامی ایرانی هستم مخصوصا اسامی کردی خیلی قشنگن مثل کژال و هیوا و گلاره

خیلیاشون معنی های خیلی قشنگی دارن 

اینجا یه تاپیک خوندم خانومه میگفت اسم عربی با معناس خیلی ناراحت شدم 

بچه ها یه سوال....اسم لیانا ایرانی یا خارجی؟؟؟؟با عرض معذرت از استارتر 

فکر میکنم خارجیه

لیانا استارک😎😅

هر کسی که امضای منو میخونی... از خدا فقط برات آرامش میخوام :) باور کن هیچی از همین آرامش مهم تر نیست :)

اسامی ایرانی قشنگن.  

من شخصا با اسامی مذهبی مخالفم. حالا هر مذهبی.  کلا میگم ما حق نداریم اعتقادات خودمون را به بچه تحمیل کنیم.  ولی خب اعتقاد افراد فرق داره باهم.

من شخصا تمام اسامی عربی را زشت نمیدونم.. مثلا نورا اسم زیباییه.  تعصب خاصی روی اسم ایرانی هم ندارم. به نظرم اینده بچه و آوای اسمش خیلی مهمتر از عقیده مذهبی ماست.  شاید بچه ما اون عقیده را نداشته باشه, محکوم میشه به اون.

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد