2777
2789
عنوان

بیاید از سورپرایز های زندگیتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 85 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه. ما منم هست، ی زندگی روتین مزخرف داغون ساختهاصلا انگار نه انگار مرد زندگیهحتی در این حد که امشب ...

کاش یه جایی بود میبردیم تحویلشون میدادیم میرفتن تو چرخه بازیافت 

تیا : چشمان   دام : مادرم ❤   یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره ولی شهید بخاطر همون یه صلوات خیلی جاها ممکنه دستتو بگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

دوستان لطفاً خودتونو دوست داشته باشید برای خودتون هدیه بخرید آرایش کنید عطر بزنید لباس پلو خوریاتون رو واسه خودتون هم بپوشید خودتونو رستوران دعوت کنید 

به خدا وقتی برای خودتون وقت بزارید و ارزش قائل بشید حالتون بهتره دیگران هم واسه داشتن شما تلاش میکنن به جای این همه ناله و گله از شوهر و فامیل شوهر خودتون و دریابید

من سوپرایز زندگیم فردا شب میرم خواستگاری ولی نمی دونم چرا کلی استرس دارم

ای جان تبریک میگم خوشبخت بشید

همین استرسشم قشنگه

من یادم میاد روز قبل خاستگاریم فشارم۴ بود😂 

نمیتونستم از جام بلندشم حتی، کل خونه دور سرم میچرخید

اره بخدا خبر داشتن و ندادن

نگفته بودی کادو نیارین؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
از عمق وجود بهت میگم خوش به حالت همسرم من وقتی هم میخواد کادو بخره آخرش ی کاری میکنه که آدم از کادو ...

شاید واقعا پولشو نداشته ولی به این فکر کن که براش مهم بودی به خدا خیلیا آرزو همینو دارن

سرگشته‌ی‌محضیم‌و‌در‌این‌وادیِ‌حیرت ؛عاقل‌ترازآنیم‌ك‌دیوانه‌نباشیم. .'
لطفاً سری بعد به جای این کار واسه خودت کادو بخر و برو یه رستوران عالی و یه غذای خیلی خوب بخور خودتو ...

از همون اول که این چرت رو گفتن رسوا بودن، کجای ایران رسم شب یلدا ندارن که اینا دومیش باشن، ته ته تهش که میخوان کادو بگیرن و.... 5 میلیون براشون در نمیومد. ی انگشتر ریز میگرفتن با ی جعبه شیرینی مگه چقدر میشد 

منتهی بابت خسیس بازی هم آبروی خودشون رو جلو خونواده من بردن هم آبروی پسرشون رو 

واقعا ی سریا نمیدونم رفتارای احمقانه شون چه عواقبی داره 

بعد از همین رفتارشون مامان بابام دیگه متاسفانه آدم حسابشون نمیکنه 

مامانم زنگ زد دعوتشون کرد براش شب یلدا، گفتن کرونائه ما نمی‌آییم، در حالی که کرونا دیگه کنترل شده بود و اصلا هیچ اعتقادی به کرونا هم نداشتن 

بعد من به همسرم گفتن رسمه. با مامانت اینا باید بیایین و کادو بگیری و... ، همسرم جلوی خودم زنگ زد مامانش که فردا شب یلدا باید کادو ببریم و اینا. مامانش گفت تو کارت نباشه خودم میدونم چیکار کنم و گند زد