2777
2789
عنوان

بیاید از سورپرایز های زندگیتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 85 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳ سال پیش شب یلداییم عقد بودماومدن خونمون کیک و اجیل و دوتا النگو گرفتن برامبعدش بردم خرید برام لباس ...

منم اولین شب یلدا خونواده همسرم گفتن ما از این رسما نداریم و سورپرایز شدم 😂😂😂😂 انگار اروپایی بودن که عمیق ترین رسم و رسومات ایران رو نداشتن 

اینکه یه چند سالی یکی مثل شوهرم تو ذهنم بود و اصلا نمیدونستم همچین ادمی تو دنیا هست یا نه ، به قول معروف ادم رویاییم هست ، حتی وقتایی که ناراحت بودم تو ذهنم با این ادم ساختگی تو ذهنم حرف میزدم ، ولی خیلی اتفاقی پیداش کردم و تو یه نگاه عاشق هم شدیم ، انقدر خوب بود اون روز که حس کردم خدا سوپرایزم کرد 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
منم اولین شب یلدا خونواده همسرم گفتن ما از این رسما نداریم و سورپرایز شدم 😂😂😂😂 انگار اروپایی بود ...

😂😂😂 واس جاریت و یا دخترشون مو ب مو رسومات رو اجرا خواهند کرد و دروغگو رسوا خواهد شد انشالله۸

تولدم بود اصلا یادم نبودخیلیم عصبانی بودم اون روز بابت اتفاقایی که تو محل کارم افتاده بودعصر اومدم ب ...

خوشبحالتون که تو روز تولدتون کلی کادو گرفتین ولی من روز تولدم برا دوستام مهمانی گرفتم وکلی خرج کردم هیچ کدومهم هدیه بهم نداد بی معرفتا!!!

چه شوهرای خوبی فک کنم فقط شوهر من گاوه😑

تیا : چشمان   دام : مادرم ❤   یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره ولی شهید بخاطر همون یه صلوات خیلی جاها ممکنه دستتو بگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

برای سالگرد ازدواجمون شوهرم با برادر شوهرم و جاریم هماهنگ کرده بودن منو سورپرایز کردن تو مسافرت شوهر ...

از عمق وجود بهت میگم خوش به حالت 

همسرم من وقتی هم میخواد کادو بخره آخرش ی کاری میکنه که آدم از کادو متنفر بشه، اصلا خسیس نیستا ونتای تهش باید گند بزنه.

امسال که دیگه خیلی گل کاشته بود و یکسال داشتم رووش کار می‌کردم که تولدم برام کادو بخر تهش معلوم شد با مامانش رفته طلا فروشی، ی گردنبند خریده بود که زنجیره ش ما مامانش بود، ینی زنجیره رو از مامانش خریده بود ی پلاک از طلا فروشی 

نمیدونم چرا ولی اصلا دوستش ندارم... 

حالا دیگه سورپرایز و... بماند 

خوشبحالتون که تو روز تولدتون کلی کادو گرفتین ولی من روز تولدم برا دوستام مهمانی گرفتم وکلی خرج کردم ...

خبر داشتن و ندادن؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خوشبحالتون که تو روز تولدتون کلی کادو گرفتین ولی من روز تولدم برا دوستام مهمانی گرفتم وکلی خرج کردم ...

لطفاً سری بعد به جای این کار واسه خودت کادو بخر و برو یه رستوران عالی و یه غذای خیلی خوب بخور خودتو دوست داشته باش نه اونا رو

چه شوهرای خوبی فک کنم فقط شوهر من گاوه😑

نه. ما منم هست،  ی زندگی روتین مزخرف داغون ساخته

اصلا انگار نه انگار مرد زندگیه

حتی در این حد که امشب شام بریم بیرون هم نمیتونه تصمیم بگیره

هر از گاهی یادش میاد میپره به من که من خیلی آرزو داشتم و هدف داشتم و... تو اجازه ندادی من شکوفا بشم، در حالی که داره چرت محض میگه و اینطوری فقط از خودش سلب مسئولیت میکنه