2777
2789
عنوان

بیاید از سورپرایز های زندگیتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 85 پست

سال پیش فک کردم شوهرم یادش رفته تولدم رو.خواهر شوهرم زنگ زد و گفت بیاین خونمون .شوهرم برای اینکه سورپرایز بشم ب کمک خواهر شوهرم برام تولد گرفته بودم خیلی سورپرایز شدم عالی بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو مین بچم رو ناخواسته باردار بودم اصلا بیبی چک هم دو بار زدم نشون نداد منم گفتم حتما عفونت دارم بعد چهار ماه بعدش ی روز صبح شوهرم میخواست بره سرکار همین ک خواستم بلندشم ی چیزی اندازه پرتقال طرف کلیه ام خورد دستم فک کردم فیبروم چیزی هست رفتم دکتر سونو کرد گفتی حامله ای دختره .گفت یکم دیر اومده بودی خون زاییده بودیش اصلا دوتامونم  رفتیم تو شک قشنگ پیشگیری هم میکردیم ولی ناخواسته باردار بودم بزرگترین سوپرایز زندگیم اینه

۳ سال پیش شب یلداییم عقد بودم

اومدن خونمون کیک و اجیل و دوتا النگو گرفتن برام

بعدش بردم خرید برام لباس زمستونی خوشگل خرید۳ میلیون، خودشم اسرارررررررر که شال ستش هم بریم پیدا کنیم بخر😂 یادش بخیر

لباسو گذاشته بود رو میز روسری فروش بعد میگفت شال از همین رنگ بیار برام، یادم میاد قلبم ذوب میشه

مرسی بابت تاپیکت یادادری خوبی بود

خسته شدیم از بس خیانت و دعوای مادر شوهر و خواهر شوهر خوندیم؛ دورود بر شما

برای سالگرد ازدواجمون 

شوهرم با برادر شوهرم و جاریم هماهنگ کرده بودن منو سورپرایز کردن تو مسافرت 

شوهرم بهم یه انگشتر داد و یه گردنبند 

ملت یه جوری نگاه میکردن 🥲😂😂 یه دختری بهم گفت فکر کنم اولین سورپرایزی بود که ساختگی نبود 

سرگشته‌ی‌محضیم‌و‌در‌این‌وادیِ‌حیرت ؛عاقل‌ترازآنیم‌ك‌دیوانه‌نباشیم. .'

تو اوج بی پولی و خونه سازی برام انگشتر گرفت با اینکه ظریف بود ولی دوسش داشتم.اونسال اوصاع مالی در حدی بد بود ک من کتونی میخواستم روم نمیشد بهش بگم همش تو دلم میگفتم خدا کنه یا شوهرم برام کتونی بخره تولدم یا مامانم بعد خود شوهرم فهمید کتونی ندارم از طرف دخترم برام کتونی هم گرفته بود...

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔