2821
2789
عنوان

شوهرم پسم زد

1723 بازدید | 37 پست

ینی این بشر یکدفعه نمیگه برم سمت زنم واقعا احساس میکنم منو دوست نداره ، من با اینکه ارضا نمیشم ولی میگم این واقعا انرژیش کجا تخلیه نمیشه با اینکه اندامم درسته اضافه وزن دارم ولی مشخص نیست و هیکلم ساعت شنیه دقیقا عین کایلی جنر همیشه هم تمیزم و بوی خوبی میدم ،الان میگم بیا با کلی تکون دادن و این حرفا بزور میگه باشه ،بعد میگم خو اینکه بزور میخواد بیاد من قبول نکردم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مصیبتیه واقعا😭

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

کایلی جنر عزیز خودتو دم دستش نذار یه مدت محلش نده 

چالش۱۸کیلو لاغری در ۳ماه تاریخ شروع۱۰/۲/۱۴۰۵ {وزن ۸۳,۶۰۰} ،وزن کشی اول ۱۶/۲{وزن۸۱,۴۰۰}،وزن کشی دوم۲۳/۲{۸۰,۶۰۰}وزن کشی سوم 30/2{وزن ۷۹,۴۰۰} ،وزن کشی سوم ۶/۳{۷۹}،

باهم مشکل دیگه ندارید مثل غرغر و بحث و جدل یا کینه قدیمی؟

شوهرت کلا میل نداره سرده یا افسردگی نداره 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

گاهی از سرد مزاجیه 

گاهی هم به خاطر فشار بالا و استرس زیاد و دغدغه های فکریشونه

مردا برعکس اون چیزی که ما فکر میکنیم وقتایی که از لحاظ فکری درگیر باشن اصلا تمایل به رابطه ندارن

بد به دلت راه نده عزیزم

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁
وای چقدر زشته زن التماس شوهر کنه واسه رابطه خیلی خزه واقعا ...این کارو نکن اسی قشنگ خورد میشی زشته � ...

زشته؟مگه زن نیاز جنسی نداره پس چرا ازدواج کرده؟

مثل پیرزنای دهه۳۰حرف میزنید

چالش۱۸کیلو لاغری در ۳ماه تاریخ شروع۱۰/۲/۱۴۰۵ {وزن ۸۳,۶۰۰} ،وزن کشی اول ۱۶/۲{وزن۸۱,۴۰۰}،وزن کشی دوم۲۳/۲{۸۰,۶۰۰}وزن کشی سوم 30/2{وزن ۷۹,۴۰۰} ،وزن کشی سوم ۶/۳{۷۹}،

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز