2821
2789
عنوان

شوهرم پسم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1723 بازدید | 37 پست
عزیزم اکثرا مخصوصا مردا ایرانی و توی این اوضاع انرژیشون جایی جز تو دل گرما و استرس و دعوا و کار.... ...

دقیقا 

خانم ها اولین جایی که ذهنشون میره خیانته 

ولی حتی از نظر علمی هم ثابت شده مردا تو شرایط فشار کاری مالی استرس اصلا تمایل به برقراری رابطه ندارن الانم که واقعا شرایط برای همه وحشتناکه و همه تحت فشارن 

دیگه جونی برای مردا باقی نمی مونه

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دقیقا خانم ها اولین جایی که ذهنشون میره خیانته ولی حتی از نظر علمی هم ثابت شده مردا تو شرایط فشار کا ...

خیلیا تو شرایط بدترن ، میبینم یکروز درمیون براشون براهه ،اونوقت من هفته ایی یکبار شایدم ده روزی یکبار بیاد سمتم ،بام حال نمیکنه ،مثلا تو مهمونی کنارش بشینم مدام میگه پاشو برو اونور بشین ، ن زشتم ن ازین زناییم ک همه چی بدهنشون میاد کلا بام حال نمیکنه

خیلیا تو شرایط بدترن ، میبینم یکروز درمیون براشون براهه ،اونوقت من هفته ایی یکبار شایدم ده روزی یکبا ...

یکم ازش فاصله بگیر 

یکم با خودت خلوت کن به خودت اهمیت بده خودتو دوست داشته باش

اینجوری مطمئن باش انرژیت بالا میره و قدرت جذبت بیشتر میشه 

اونم مرده و به هر حال وقتی ببینه شما فاصله گرفتی و بیشتر از قبل به خودت میرسی یه ترسی وجودشو میگیره

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁
زشته؟مگه زن نیاز جنسی نداره پس چرا ازدواج کرده؟مثل پیرزنای دهه۳۰حرف میزنید

شاید مثل میر زنا خرف بزنم اما مثل تو آنقدری کوته فکر نیستم ک هدفم از ازدواج فقط رابطه باشه 

واقعا ب جای مغز گچه تو مخت

https://uupload.ir/view/semicenk_herkes_gibisin_bfpu.mp3

شاید مثل میر زنا خرف بزنم اما مثل تو آنقدری کوته فکر نیستم ک هدفم از ازدواج فقط رابطه باشه واقعا ب ج ...

باشه حرص نخور سکته میکنی 

عقب افتاده

چالش۱۸کیلو لاغری در ۳ماه تاریخ شروع۱۰/۲/۱۴۰۵ {وزن ۸۳,۶۰۰} ،وزن کشی اول ۱۶/۲{وزن۸۱,۴۰۰}،وزن کشی دوم۲۳/۲{۸۰,۶۰۰}وزن کشی سوم 30/2{وزن ۷۹,۴۰۰} ،وزن کشی سوم ۶/۳{۷۹}،

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز