2777
2789
عنوان

رهگذر دبیر شد

| مشاهده متن کامل بحث + 5447 بازدید | 173 پست
کتاب دکتر سیف ولی پیام نور نه از اصل کتاب سوال میدنتو کانال حامی که سرچ کنی اصل کتاب میاد میتونی ببی ...

منم علوم تربیتی پیام نورم چجور پیداش کنم

جون جدت دیدی از بحث گذشته لایک نکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام میشه منم راهنمایی کنی بهمن ازمونه میخام بخونم هچی هم سر در نمیارم ....اموزشم ضعیفه میخام پرورشی ...

سلام عزیزم ان شاءالله موفق باشی دیگه عز الان باید شروع کنی بخونی

پرورشی مصاحبه خیلی سختی داشت امسال

اگر تاپیکامو بخونی مو به مو توضیح دادم

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

منم علوم تربیتی پیام نورم چجور پیداش کنم

تو کانالای مختلف اصل کتاب به صورت پی دی اف رایگان هست مثل حامی یا آرامش تو ایتا 

مبارکتون باشه من کتاب های گامی نو خریدم پی دی اف چاپ کردم خیلی هزینه شد خوبه همین‌رو بخونم

ان شاالله موفق باشید

از کتابها اطلاعی ندارم

من پی دی اف اصل کتابها رو خوندم

سلام رهگذر عزیز ممنونم از مطالب خوبی که پست می کنید راستش من به توصیه ی شما کانال حامی۳۱۳رو عضو شدم ولی جزوات هیچ کدام رایگان نبودند شما چطور ازشون رایگان می گرفتید؟ یا اگر هزینه می دادید بهشون، قابل اعتماد هستن؟

سلام رهگذر عزیز ممنونم از مطالب خوبی که پست می کنید راستش من به توصیه ی شما کانال حامی۳۱۳رو عضو شدم ...

سلام

بله کاملا رایگان فقط باید سرچ کنید لینک کانال مقابلشون هست یا تاریخ بهمن و اسفند۱۴٠۱

رو سرچ کنید اصل منابع هست. 

سلام رهگذر عزیز ممنونم از مطالب خوبی که پست می کنید راستش من به توصیه ی شما کانال حامی۳۱۳رو عضو شدم ...

و اینکه منابع رو مستقیم از کانالشون دانلود کردم

ولی در کل کانال قابل اعتمادیه

چند نفر هم دیدم که دانلود کردن همین امسال

کانال آرامش هم هست در ایتا

سلام رهگذر عزیز بازم ممنون از مطالبب مفیدتون..خواستم یه مشورت بگیرم درخصوص ظرفیت ها.. شهرما که مرکزاستانه فقط یک زن می خواد الان به نظرتون من چیکار کنم؟ منطقیه هم شهر خودم و هم همه ی شهرهای استانمو بزنم؟؟؟؟ اصلا قانونا میشه؟ و اینکه من متاهل و مادر هستم ممکنه زود با انتقالم موافقت کنن؟ اگه تجربه ای دارید یا از اطرافیان تون شنیدید ممنون میشم مشورت بدید .خدا بیامرزه روح پدر بزرگوارتونو.

سلام رهگذر عزیز بازم ممنون از مطالبب مفیدتون..خواستم یه مشورت بگیرم درخصوص ظرفیت ها.. شهرما که مرکزا ...

سلام عزیزم

متاسفانه  ظرفیت خیلی پایینه

فقط یک انتخاب دارید باتوجه به اینکه متاهل هستید شهر محل زندگیتون رو انتخاب کنید چون هم رفت و آمد بسبار سخته هم اینکه امتیاز بومی باید داشته باشید. 

اگر از خودتون مطمئن هستید که میتونید خوب بخونید شرکت کنید چون به خاطر ظرفیت کم تعداد ثبت نام کننده ها کم میشه. 

انتقالی هم سخت میدن حداقل باید یکسال سابقه داشته باشید و اینکه از شهر کوچک به کلان شهر انتقالی نمیدن.