2777
2789
حداقل ۳ میلیارده

در شهر من اینقدره که . ؛(   

شهر کوچیک  و دور 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جدی ؟

باور کن . زمین ساده برای ساخت  مثلا ۱۱۰  متر ۲ یا ۳ میلیارده در مناطق متوسط شهر ‌. حالا بالا شهر بیشتره گ   خونه هم که دیگه قیامت .  

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ببین منظورم از سه میلیارد اینکه یه خونه ۴۰ ۵۰ میتری توجنوب تهران باشه

آخه خیلیه ۳ میلیارد تو جنوب تهران من اگر اینقدر سرمایه بخوام بذارم برای جنوب تهران همون رو میذارم برای مناطق دیگه 

بالاشهر چقدره ؟

باور کن . زمین ساده برای ساخت مثلا ۱۱۰ متر ۲ یا ۳ میلیارده در مناطق متوسط شهر ‌. حالا بالا شهر بیش ...

میشه بپرسم کجا هستید ؟البته اگر مایلید جواب بدید 

مثلا اگر من همچین جایی سرمایه گذاری کنم سودی داره ؟

میشه بپرسم کجا هستید ؟البته اگر مایلید جواب بدید مثلا اگر من همچین جایی سرمایه گذاری کنم سودی داره ؟

نه سودی نداره . چون شهر کوچیکه و دور. از شهرهای دور ارومیه . حتی شهرداری ومسولین رسیدگی هم نمیکنن به شهرمون .  افتضاحه . 

نه سودی نداره . چون شهر کوچیکه و دور. از شهرهای دور ارومیه . حتی شهرداری ومسولین رسیدگی هم نمیکنن به ...

واقعا متاسفم برای بعضی از مسئولان 

آخه من چند تا شهر کوچیک سرمایه گذاری ‌کردم برام خیلی سود داشت