2777
2789

نمیخواستم فضولی کنم ولی نتونستم نگم

تاپیک ی نفر اینجا منو جذب کرد برم یکی دوتا تاپیک قبلشو بیینم چون دغدغه اس که بیان کرد خیلی عجیب بچگونه بود نمیخورد که  این ادم ازدواج کرده باشه بیشتر نوجوون طوری بود

خلاصه چیزی برام هم تو تاپبکای این فرد هم یکی دو جا دیگه عجیب بود

طرف ی تاپیکش درمورد اینه شوهرم مند زدم شوهرم گفت طلاقت میدم میخوام جدا شم

و فرداش با اندک توجه شوهره میگه جیکار کنم بچه دارم شم مثلا جا پام محکم بشه

دوست عزیز این مال اون زمانای مادر بزرگای ما بود

اگر قرار بود لچه جا پا رو محکم کنه ابنهمه ادم با بچه جدا نمیشدن

و اون بچه ی انسانه تو انقدر بیشعوری هنوز از زندگی خودن اصلا مطمن نیستی و ثبات نداره میخوای بچه دار شی ؟

تو قراره مادر شی بزرگترین مسولیت یک انسان

بعد درحالی دغدغت ابنه چجوری شبی دعوا بگبرم با مادر شوهرم یا فلان

بسه توروخدا

بزرگ شین بزرگ

خواهشا اگر زندگیتون ثبات نداره دعوا دارید بچه موش ازمایشگاهی نیست بک انسانه پاشو به زندگیتون باز نکنین

الانم یکی دیدم تاپیک زده پول ندارم کفش بخرم از اونور هم تاپیک زده بود دارم دوا درمون میکنم بچه دار شم😑😑د اخه مسلمون الان بچه به چه دردت میخوره پول کفش نداری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدا فکر کنین بچه نیاز به محبت داره نیاز به پدر مادر داره که همو درک کنن بچه رو درک کنن همو دوست داشته باسن تا بچه توی یک محیط اروم بتونه شخصیتش رشد کنه

بخدا فرق انسان و حیوان همیناست که خدا عقل داده 

با عقلت بسنجی وقتی تو این خونه هر روز دعواست چرا پای ی بچه رو به خوایت خودم باز کنم؟