2777
2789
عنوان

تفاوت بارداری اول و دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 15517 بازدید | 62 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من بارداری اولم خیلی تهوع داشتم از بوی همه چی بدم میومد تو ماشین نمیتونستم بشینم  بچه  اولم دختره 

بارداری دومم اصلااا حالم بد نمیشد خیلی خوب بود به نحوی که شوهرم فک میکرد سرکارش گذاشتم که میگم باردارم  دوبار مسافرت رفتم با ماشین اصلا اذیت نشدم  بچه دومم پسره

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍

من بارداري أولم يه پسره كه خيلي اذيت شدم موقع بارداري حالت تهوعععع زياااد و بوي غذا حالمو به هم ميزد تجربه دوم ندارم ميخوام دختر باشه 😍

⚔️مظلوم حسين جانم⚔️ 

من سردخترم همش حالت تهوع داشتم یکی دوبارهم بالاآوردم سرگیجه داشتم دلم چیزخاصی نمیخواست ازگوشت متنفربودم اماسرپسرم عاشق چیزای ترش بودم سرگیجه نداشتم حالت تهوع اصلان فقط عصرایکم بیحال میشدم الان سومی روباردارم پسره حالت تهوع اصلان نداشتم عاشق چیزهای ترش وشورم بازم فقط عصرابدحال میشم سردوتابچه ی اولم خیلی هوس چیزای مختلف نمیکردم ولی الان هرروزهوس یه چیزی میکنم

🔹️🔷️🔹️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🔹️🔷️🔹️

هر دو بارداریم سخت بود و هست😊ولی دومی سختتر...  اولی شش سال پیش بود و ۲۵ سالگی ویار داشتم مدت كوتاهی فقط به بو... میوه خیلی خوب میخوردم و البته پف داشتم و كلی اضافه وزن.... این یكی تازه اول هفته فهمیدیم پسره البته خودمم شك داشتم به پسرون خیلللی فرق داشتم از هفته هشت تا ۱۳ ویار وحشتناك هم به بو هم خوردنی بی اشتهایی چندین بار رفتم زیر سرم ۶ كیلو كم كردم پوستم شفاف شده و چهرم بازتر شده... هر ادم جا افتاده ایی منو دید گفت پسره... خیلی هم اذیتم كرده فسقلی كلللااا استراحت مطلق و درازكشم... اولی رو استراحت نسبی بودم

من در آغوش امن خداوندم😊

من بارداري اولم دختر بود تا شش ماه تهوع استفراغ شديد اصلا هيچي نميتونستم بخورم سر اين يكي بهترم هنوز نميدونم جنسيتش چيه باز غذا نميتونم درست كنم از گوشت خوشم مياد ولي مرغ و ماهي نه عاشق نون پنيرم دوست دارم خنكي بخورم تهوع كمتر دارم ولي معده درد دارم شديد برأي دخترمم داشتم ولي برا دومي اشتهام بيشتره

خدايا سپاسگزارم 

چه تاپیک جالبی. منم باردادی اولم دختر داشتم عین خیالم نبود که باردارم. اینقدر که راحت بودم نه ویاری نه تهوعی نه نفس تنگی نه .....

ولی این دومیه بامبولی که سرم درنیاورده نیست. از نفس تنگی بگیر تا دلضعفه و بی اشتهایی و ....

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka

ولی هنوز جنسیتشو نمیدونم یک کیلو اضاف کردم. بشدت احساس خستگی دارم. تک و توک جوش میزنه صورتم. از شیرینی بدم میاد ولی به چیز خاصی هم تمایل ندارم. بنظرتون چه جنسیه این بشر؟؟؟؟؟؟

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka

راستی بچه ها من بخاطر نفس تنگیم رفتم دکتر گفت طبیعیه. ولی امروز دو تا خیار سبز خوردم. فورا نفس تنگیم خوب شد. امیدوارم داروش خیار باشه. 

هر دو بارداریم سخت بود و هست😊ولی دومی سختتر...  اولی شش سال پیش بود و ۲۵ سالگی ویار داشتم مدت ...

نگفتی بچه اولت پسره یا دختر؟

من سر پسرم ویار داشتم ..بالا هم می آوردم ولی نه دیگه اینققققددددر ....الان دور از جونتون رو به موتم ...

حالت هات دقيقا مثه منه 

منم چيزاي خنك دوست دارم سر اولي فقط حالت تهوع داشتم اما بالا نميوردم اما الان دائم تو دستشوييم همشم مثه خرس ميخوابم من در حالت عادي اينقدر خوش خواب نبودم 

اصلا نميتونم كاري انجام بدم يه دو تا ظرف جابجا كنم نفسم بالا نمياد 

لطفا براي سلامتي ني نيم يه صلوات بفرستيد 😘😍