2777
2789
عنوان

پسرم خیلی شیطونه چی کار کنم

296 بازدید | 31 پست

۵ سالشه. خیلی خواهرش رو اذیت میکنه. دخترم نه سالشه. هی سر به سرش میذاره اونم حساسه جیغ میکشه. هر چی هم به دخترم میگه توجه نکن بدتر میکنه فایده نداره. زود حرصش در میاد به داداشش میگه دوستت ندارم...

پسرم هم خیلی خیلی کرم میریزه. مثلا رد میشه از کنار خواهرش وسایلاش رو بر میداره فرار میکنه اونم جیغ میکشه میره دنبالش. یا موهاشو میکشه یا عمدا میاد میگه به وسایلت دست زدم که حرصش رو در بیاره.

گوشش رو میکشم میخنده. میزنم پشتش میخنده. میگه دردم نیومد. محکم بزنم فیلم هندی در میاره خودش رو میندازه کف زمین میگه من حالم خوب نیست من رو ببرید دکتر!

حالا ته دلش مهربونه ها گاهی میاد کلی بوسم میکنه بغلم میکنه ولی حرف حرف خودشه. تازه برام شرط و شروط میذاره یا میگه اگه فلان کار رو انجام ندی جریمت میکنم. حس میکنم جایگاه من و خودش رو نمیدونه. 

چی کار کنم ازم حساب ببره؟ متاسفانه با اینکه دوستم داره حساب نمیبره ازم

پدرم میگه بچه است بزرگ بشه درست میشه فقط باید حساب شده باهاش رفتار کنی. پدرم خودش بچگیاش خیلی شیطون بود ولی الان خیلی عاقل و منطقیه و همه قبولش دارند.

تا نباشد چوب تر ... 🤣🤣🤣

بچست دیگ

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقتضای سنش دیگع .خوب میشه .

منم بچه داداشم همینجوری بود حتی بدتررررر ولی 8 9سالکی دیگع خوب شد

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

اولا که باید بهش بگین خواهرش بررگتره و باید احترامشو حفظ کنه اگر اینکارو نکنه خواهرش اجازه داره هر تنبیهی که خواست بکنه

دوما صدبار یه چیزیو بهش نگین حرفتونو یکبار با لحن جدی و با حالت تاکید بگین

من خودم دوتا پسر دارم ۶ ساله هستن دقیقا هر روزی بزرگتر میشن یه کاری میکنن که بگم صد رحمت به سه سالگی شون و تاحالا سرشون داد نزدم و الان تا لحنم جدی شه حساب کار دستشون میاد عصبانیتمو گذاشتم برای مراحل بعد😂

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️
کاکائو بهش میدی؟

متاسفانه اطرافیان خیلی براش هله هوله میخرند دو تا بچم معتاد چیزای شیرین شدند هر چی هم تذکر میدم فایده نداره. یعنی روزی نیست هله‌هوله نخرند. بدغذا هم شدند با اینکه قبلا همه چی میخوردن

میشه به جای من ماچش کنی پدر سوخته رو وای خدا عاشقشم .منم دوتا پسر دارم بزرگه ۹ سالشه آرومه کوچیکه ۱ سال ونیمه از دیوار راست بالا میره پسر منم همش میگه چرا دنیاش آوردی دوسش ندارم ولی وقتی من دعواش میکنم یا گریه میکنه بدو بدو میاد بغلش میکنه 

متاسفانه اطرافیان خیلی براش هله هوله میخرند دو تا بچم معتاد چیزای شیرین شدند هر چی هم تذکر میدم فاید ...

کاکائو وحشتناک پسر ها رو شیطون میکنه

تجربه من

اطرافیان؟ مکه هرروز اطرافیان کنارشونن

وای اصلا من واس همین عاشق پسر بچه هام🥹🥹🥹🥹🥹🥹اینارو گفتی میخوام لهش کنم 😂😍

دوست داشتم بچه دومم دختر بشه. دخترم هم الان با دختربچه ها خیلی خوبه و میسازه. حالا دخترم این رو میدونست الان که حرصش در میاد میگه چرا خدا به من داداش داد...

پسر بچه ها اکثرا شیطونن وخوششون میاد بقیه اذیت کنه خواهرزادم دقیق مث پسر توعه همش درحال اذیت کردن خواهرش چند روز  پیش چسبیده بود به داداشم بیخیال دعوا هم نمیشد هرچی بهش میگف بیا برو رد کارت اعصابم خورد میکنی یکی میزنم تو گوشت بدتر مسخره بازی درمیاورد😂🤦🏻‍♀️

پسر خودمم همین قشنگ دس میزاره رو چیزایی که حساسم تا دادمو دربیاره😑