2777
2789
عنوان

پسرم خیلی شیطونه چی کار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 31 پست
کاکائو وحشتناک پسر ها رو شیطون میکنهتجربه مناطرافیان؟ مکه هرروز اطرافیان کنارشونن

خونه مادرشوهرمینا نزدیکه هر روز تقریبا میرن اونجا. هر چی سعی میکنم کنترلشون کنم فایده نداره. با بچه های کوچشون دوستند دخترم به‌هوای بازی با اونا میره پسرم هم بهانه میاره که بره گاهی مجبور میشم اجازه بدم چون خیلی بهانه میگیره. حالا مدرسه شروع بشه سعی میکنم کمتر اجازه بدم برن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخدا من داداشم کوچیکی فقط سهمیه غذا مو میخورد ک اشکال نداشت انقد دوستش داشتم ولی بزرگتر شد بخصوص بلوغ یعنی دهنمون سرویس کرد

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

میشه به جای من ماچش کنی پدر سوخته رو وای خدا عاشقشم .منم دوتا پسر دارم بزرگه ۹ سالشه آرومه کوچیکه ۱ ...

آخی چه مهربون

پسر منم غیرتیه با سن کمش ولی کرم درونش به شدت فعاله. بخصوص شدیدا دوست داره حرص خواهرشو در بیاره. دو سه سالش بود خواهرش از مدرسه میومد نرسیده میرفت دم در میگفت نبودی به وسایلت دست زدم!

وای میترسم از اون دوران. خدا کنه زودتر عاقل و متمدن بشه

میگن بچه ای ک کوچیکی ارومی داشته باشه بلوغش بدتره داداش منک خیلییی اذیت شد بخصوص همش اینه دستش بود چرا من زشت شدم فلان شدم بابامم همیشه میگ خوبه دختر نشد وگرنه من بدبخت بودم

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

آخی چه مهربونپسر منم غیرتیه با سن کمش ولی کرم درونش به شدت فعاله. بخصوص شدیدا دوست داره حرص خواهرشو ...

از ری اکشن خواهرش خوشش میاد بهش بگو هر موقع کرم ریخت واکنش نشون نده یا با مهربونی جوابشو بده شاید درست شه

دوست داشتم بچه دومم دختر بشه. دخترم هم الان با دختربچه ها خیلی خوبه و میسازه. حالا دخترم این رو میدو ...

وای چقدر جالب یکی واسش این کارا حرص درار یکی شیرینه من پسرم الان خل چل بازی در اورد انقدرر خندیدم از دسش 

😂یکم بگذره اعصابت از دستشون خورد میشه اون موقع دلت میخواد خفه ش کنی😤🤣🤣

من پسرم ۷ سالشه عاشق خل چل بازیاشم🤣🤣🤣🤣🤣

الان داش مسخرگی میرقصید کلی خندیدم دایم کرم میریزه شیطونی میکنه ولی دوس دارم شیطونیاشو🥲🤠🥹

من پسرم ۷ سالشه عاشق خل چل بازیاشم🤣🤣🤣🤣🤣الان داش مسخرگی میرقصید کلی خندیدم دایم کرم میریزه شیطون ...

😂😂😂 من شیطونیای بچه رو تا ۲ سالگی دوست دارم . بعد اونم بستگی ب کاراش داره😁😁😁

😂😂😂 من شیطونیای بچه رو تا ۲ سالگی دوست دارم . بعد اونم بستگی ب کاراش داره😁😁😁

من اون سوسکم ک میگه قربون دست و پا بلوریت بشم 😄😄😄

واقعا پسرم کاراش بامزس شوخیاش کرم ریختناش ولییییی خجالتی بودن پسرم رو مخخخخخ من حرصم در میاره فقط تو خونه شر شیطونه تو مدرسه بهترین دانش آموز حرف گوش کنه😐