2777
2789
عنوان

چرا باید داماد لباس عروس بخره😑

250 بازدید | 20 پست

شاید آدم دلش بخواد لباس عروس رو خودش انتخاب کنه بدون حضور شوهر و خانواده شوهر. چه رسم مزخرفیه که باید داماد لباس عروس بخره بعدم منت بذاره. تااازه مادرشوهر و خواهرشوهر هم نظر بدن😐😐😐😐کاش،این رسم نبود و هرکی برای خودش میخرید

زکات زیبایی پاکدامنی است.امیرالمؤمنین علیه السلام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من ازدواجم سنتی نبود دو سال دوست بودیم با همسرم بعد عید عروسیمه ولی خرید عقدمم خودن با همسرم رفتم اصلا اجازه ندادم کسی بیاد عروسیمم ب همین شکله مامانم دوست دارم باشه اونم اگر میخواد میتونه خواهرشو یا مادرشو بیاره ولی در کل حق دخالت ندارن و چیزی ک باب میل خودم و همسرم باشه میخرم 

یه سوال چرا همیشه پای مادرشوهر و خواهرشوهر و وسط میکشین ؟؟؟

چرا هیچ وقت کسی نگفته چرا مادر و خواهر خودم دخالت میکنن

خب شما لباس مورد علاقه خودت و پسند کن 

باور کن ما دوتا پسر زن دادیم اصلا نفهمیدیم چی خریدن 

والا واسه ما داماد میخره من رفتم دامادم نبود با مامانم کارتشو شوهرم داده بود بهم

خووووش به حالت. منم میخوام یه جوری پول لباسو بگیرم از خانواده شوهرم خودم برم لباس عروس بخرم. ولی از بس مادر و خواهرش فضولن تا داخل اتاق پرو میان حتی لخت منو ببینند😐

زکات زیبایی پاکدامنی است.امیرالمؤمنین علیه السلام