2777
2789

تیم المپیاد زیست شناسیمون ،۴ نفرشون مدال طلای جهانی گرفتن 

تیم فیزیکمونم که چند مدت پیش چهارم شد و اونا حتی پزشکیم نمیتونن بخونن ،فقط مهندسی و علوم پایه ...

من ۷ الی ۸ سال پیش با بچه های المپیادی که تو اون دورانی که من المپیادی بودم در ارتباط بودم !چقدر اذیتشون کردن برای ورود به دانشگاه حتی ...

میدونم مخالفت شده با مبینا نعمت زاده ولی اینقدر این آدمایی که با علم میان جلو رو با ورزشکار مقایسه نکنید لطفا 🙏🏻

مورد بوده با دیپلم تجربی مدال طلای یه رشته ی دیگه رو داشته و مجبور شده کنکور بده و از پسشم به خوبی براومده و ...

کسی که توانا باشه از کنکور دادن نمیترسه و در خواستیم نداره 🙏🏻در ضمن ایشون قرار المانشون لغو شده گویا ،پس در نتیجه آلمانم ورزشکار رو الکی راه نمیده 👌🏻

دقیقا

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

خلاصه اینکه عکسه نمیاد بالا ،اینقدر طرفداری نکنید از کسی که تیر رفتنش به سنگ خورده و نتونسته ....

دلم برای آدمای ساده ی این سرزمین میسوزه ...

و طبق قانون تا کارشناسی ارشد بدون کنکور میتونه بخونه رشته ی مربوطه اش رو و حتی با کیمیا علیزاده هم موافقت نشده فیزیوتراپی بخونه ...

اگه یه ورزشکار میخواد مهاجرت کنه ،آسیبی به کسی نمیرسه ،جایگزینم دارن ،مثالش کیمیا بود که ناهید کیانی اومد جاشو گرفت مدالشم خوش رنگ تر شد ،تا رنک یک جهانم اومد الانم رنک دو عه ...ولی با این کارا مهاجرت نیروهای اصلی این کشور رو دارن بیشتر میکنن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه اینکه عکسه نمیاد بالا ،اینقدر طرفداری نکنید از کسی که تیر رعتنش به سنگ خورده و نتونسته ....دلم ...

✌️👏👏

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃