2777
2789
عنوان

معرفی اسپری بدن خوشبو و ماندگار

4255 بازدید | 26 پست

اسپری مورد علاقتون رو به اشتراک بذارین که از چه برندی هست و مورد علاقتون هست 😍 و ماندگاری خوبی داشته 

حتی اگه میشه عکسشو بذارین 😍😍😍

بالهایمان زخمیست اما بلند پروازیم🕊️🕊️❌      ️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما اصلا اسپره ماندگار نداریم اسمره ماندگاری نداره

خب تنها چیزی که موقت میشه بوی بدنو باهاش اوکی کرد اسپری و بادی اسپلش هست دیگه 

نمیشه که همش ادکلن و عطر زد 

سلام پیام بازرگانی هستم

همیشه یک نشونه ی قوی از خودتون به جا بذارید

دو دو رایحه زنانه و مردانه

با قیمتی بسیااار اقتصااادیییی

مام اسپری سورملینا رو تهیه کنید

در نهایت بزنید تو کلتون که اینقدر راحت گول این تبلیغ های چرت رو خوردید و این مام اسپری رو همراه با بسته بندی به داخل سطل آشغال بیندازید

با تشچکر

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇  ẓѧһяѧ

ماندگاری نداشت

ولی اسمشGبود

رنگشم مشکی بود بدش عاااالی بور

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
سلام پیام بازرگانی هستمهمیشه یک نشونه ی قوی از خودتون به جا بذارید دو دو رایحه زنانه و مردانهبا قیمت ...

عجب سرعت عملتو قربون🤣🤣🤣

سرملینا خخخخخ

میخواستم من بگم.... با اون تبلیغات کاملا تصنعی و مسخره مخ مون رو خوردن 😂😂😂

همیشه هم یه خانواده خنگ هستند و یه خانواده بسیار روتین که در حال کنف کردن بقیه هستند 😅😅

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

من اسپری ضد تعریق ساگا صورتی رنگشو میزدم خوش بو بود ۲۴ ساعت عرق نمیکردم خوب بود اما بادی اسپلش خوب پیدا نکردم تا حالا

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
سلام پیام بازرگانی هستمهمیشه یک نشونه ی قوی از خودتون به جا بذارید دو دو رایحه زنانه و مردانهبا قیمت ...

گمون نکنم پشت کنکور بمونی با این استعدادی که داری .... 😂😂😂😂

ببین اینا از عوارض زیاد خوندن هستا ... منم کنکور میخوندم مغزم آچمز شده بود 😘😘

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .