2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اومدن خواستگاری شمارمودادم تا۳ماه باهم حرف زدیم رفت وآمد کردیم بعدش عقد کردیم ؛ هرچی به خورد وخو ...

وای منم از همین میترسم چاق نشه موقع رابطه و حالم بد میشه😔😔😭

همسر شما باشگاه رفتن یا شده شما بهش بگین که لاغری دوس دارم چاق شی و اینا...؟

باشگاه نرفته، ولی بهش میگم فلان کن چاق شی زیاد بخور ؛ ویتامین بخور ، چن روز انجام میده جواب نمی گیره ادامه نمیده ، خودشم معذبه که لاغره ولی آنچنان پیگیر نمیشه که چاق شه

😔😔😔

مردا ۹۰ درصد بعد ازدواج چاق میشن. کلا مطمئن باش سه سال دیگه این تیپ امروزو نداره و جذاب شده. بعدم هر کسی عیبب داره هیشکی کامل نیست. خصوصیات اخلاقی که گفتی آرزوی هر دختریه. زندگیتو داغون نکن. بابت اون همه خوبیش خداروشکر کن. ظاهرشم مطمین باش خوب میشه

من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....

اسی شرایطتت خیییلی خوبه.به خاطرکم وزنی شوهرت زندگیتوبه هم نزن.ولی ازیه طرف هم درکت میکنم .منم مثل توبه خاطرلاغریش میل جنسیم خیلی کم شده بود.توی رابطه حرص میخوردم .اونقدراین برخوردوکردم تااینکه علتشوازم پرسید.گفت ازچی من خوشت نمیاد.منم نمی گفتم ،نمیخواستم ناراحت بشه.ولی قسمم دادگفت بگو.گفت بگوتااگه حل کردنیه حلش کنم.منم گفتم لاغریت اذیتم میکنه میشه یکم چاق شی.؟این شدکه قرص اشتهاآورگرفت .میتونی براش قرص اشتهاآورتهیه کنی یاخودش بگیره.

شوهرمنم لاغره قدش بلنده .ولی وقتی قرص اشتهاآورمصرف میکنه  اشتهاش زیااادمیشه زیادمیخوره.یه ماهه تقریبامصرف میکنه.یکم توپرشده خوب شده.

اسی اینامزاجشون سردوخشکه براهمین چاق نمیشن.بدنشون رطوبت نداره.بدن هم رطوبت نداشته باشه چاق نمیشه.

اسی رفتارشوهرت عین رفتارشوهرمنه.اونم مهربونه.البته گاهی وقتهاعصبی میشه .ولی خییلی دوستم داره.هرکاری برام میکنه.

ببخش طولانی شد.

منم تو عقد بودم خیلی دوست داشتم لباس رسمی و مناسب بپوشه،ولی هر جور خودش دوست داشت لباس میپوشید

خودتون فک کنین ۱۷۴ با وزن ۵۶ چی در میاد

باز شوهر شما خوبه چند کیلو از شوهر من اضافه تر داره

بعدم چون تو عقد هستین و اول ازدواج این چیزها خیلی تو نظرتون پر رنگ هست 

به مرور از همیتش کم میشه

همچنین نوع دید خودتونم هست که باید کمی تغییر بدین

چرا

تاپیکاتو خوندم ازدواجت مثل منه

مجبور شدی ازدواج کنی و حالا هم تا به الان به دلت ننشسته

داری نقش بازی میکنی و عذاب وجدان داری

تا الانم فقط تحمل کردی و چاره ای نداری جز ادامه دادن

مال من الان ۱۱ سال گذشته😅

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫