2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خواننده ی خاموش بودم اولین بار تاپیکشو دیدم.همون تاپیک اصلیه.به دلم نشست و یجورایی باورش کردم آخه صداقتو توی حرفای استارترش حس کردم.انجام دادم و نتیجه دیدم.هم اون سال هم پارسال.امسالم می‌خوام انجام بدم

‌ ‌تخت خوابت گر طلا باشد و فرشت از حریر؛ بالش وجدان اگر راحت نباشد خواب نیست...

قضیه ۱۳ رجب چیهیکی توضیح بده ممنون🙏

من خودم راستش الان شنیدم 

که همون روز به نیت حاجتتون خرید میکنین مثل اینکه که نماد حاجت هست مثلا یکی خونه میخواد جاکلیدی بچه میخواد لباسش یه همچین چیزی تا سال بعدش انشالا حاجتش رو میگیره اگه مصلحت خداوند باشه همین رو شنیدم من

من خواننده ی خاموش بودم اولین بار تاپیکشو دیدم.همون تاپیک اصلیه.به دلم نشست و یجورایی باورش کردم آخه ...

منم وقتی شنیدم خیلی به دلم نشست با اینکه آدم بی اعتقادی نیستم ولی نمی‌دونم چرا نشنیده بودم

من خودم راستش الان شنیدم که همون روز به نیت حاجتتون خرید میکنین مثل اینکه که نماد حاجت هست مثلا یکی ...

اها که اینطور☺️

اونوقت اون وسیله رو که گرفتیم پیش خودمون نگه می‌داریم تا حاجتمون برآورده بشه درسته؟

منم وقتی شنیدم خیلی به دلم نشست با اینکه آدم بی اعتقادی نیستم ولی نمی‌دونم چرا نشنیده بودم

منم تا قبل اون تاپیک اصلا چیزی نشنیده بودم.درجریان اون تاپیک بعضی کاربرا گفتن خرید طلا توی آخرین چهارشنبه ی صفر هم همینطوره

اها که اینطور☺️اونوقت اون وسیله رو که گرفتیم پیش خودمون نگه می‌داریم تا حاجتمون برآورده بشه درسته؟

هم میتونید نگه دارید هم میتونید استفاده کنید ازش