2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت ج ن ده

| مشاهده متن کامل بحث + 9783 بازدید | 184 پست
عزیزم با این سوالت قشنگ معلومه با کسی رابطه داشتی و دنبال اینی میشه فهمید یا نه

منم با شما همنظرم 

اهل قضاوت و تهمت نیستم اما بیقین متوجه شدم باتوجه ب حرفاشون

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین بی برو برگرد جدا شو، شکاک هست متهمت کرده واقعا میخوای ادامه بدی؟ فکر نمبکنم مشاوره هم جواب بده برای این شخص

تا اونجایی میدونم هیچ ازمایشی نیست ک نشون بده با چند نفر در ارتباطی فقط تا چندین ساعت اگر بعد رابطه حمام نری مبتونن بفهمن با کی بودی

این اقا اگر بچه دارم‌شید و ازمایش دی ان ای بدی بازم ی بهونه میاره پس ن خودت رو بدبخت کن نه بچه اینده ات رو

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
عزیزم با این سوالت قشنگ معلومه با کسی رابطه داشتی و دنبال اینی میشه فهمید یا نه

ادم بیشعور

من مث تو نیستم

من خودمو دارم به در دیوار میزنم ثابت کنم

آزمایش فکر خودمه نه اون حیوان

سایت عمومیه اولا دوما همیشه سعی کردم چیزی بگم که درست باشه فارق از جنسیت . تاپیک هایی هم که زدم سعی ...

درسته سایت عمومیه ولی اکثر مردایی ک عضو شدن جوی ب وجود آوردن ک نسبت ب همه مرد ها گارد گرفته میشه 

دقیقن اعصاب خوردیه این خانم بهش اعتماد کرده الان ک کارش باش تموم شده بهش توهین میکنه آدم میمونه چی بگه حالا خاطر خودشون باشه چنان جلر ولزی براش میکنن ک بیا و ببین 

منم با شما همنظرم اهل قضاوت و تهمت نیستم اما بیقین متوجه شدم باتوجه ب حرفاشون

بله کاملا مشخصه و اینکه خیلی غیر منطقی میاد مرد باوجود خونریزی همچنین حرفی بزنه معمولا وقتی خون نمیاد و ارتجاعی هستن ممکنه اینجوری بگن...بعدشم از تنگ بودن واژن کامل مشخصه 

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین