2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت ج ن ده

| مشاهده متن کامل بحث + 9783 بازدید | 184 پست
چون تو رابطه ازش خون نیومده و فقط خونابه بوده بهش گفته تو حتما قبل من با کس دیگه بودی این بیشعوری مر ...

قرار نیس ک همع خون بیاد ک اسی باید براش توضیح می‌داد قبل شروع رابطه چون تو فکر این پسر کرون اگ خون نیاد یارو باکره نیس!!

کاربری دست دو تا خواهره پس تعجب نکنید😁😅

قرار نیس ک همع خون بیاد ک اسی باید براش توضیح می‌داد قبل شروع رابطه چون تو فکر این پسر کرون اگ خون ن ...

دقیقا 

کاش حداقل دید خون نیومد فرداش با هم میرفتن دکتر که دکتر برای شوهرش توضیح بده وقتی شوهرش نفهم هست حرف دکتر بیشتر موثره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه به خودت شک داری؟؟!

چرا توهین و تحقیرشو با ننه من غریبم بازی میخوای جواب بدی؟؟؟

این مرد به درد زندگی نمیخوره، مطمئن باش خودش قبلا یا حتی الان تو نامزدیتون، با افراد متعدد رابطه داشته که این ظن رو به شما داره. 

تا زیر یه سقف نرفتید و پابند بچه نشدی، تمومش کن، وگرنه باید خیانتهاشو ببینی، تهمت‌هاشو بشنوی، بی آبرویی تحمل کنی، یا تو پاسوز بچه‌ات بشی یا بچه‌ات پاسوز تو. 

آدم بیمار مث شوهر اسی زیاده.اینکه یه سریا باور نمیکنن یا به اسی تهمت میزنن فقط بخاطر اینه که چنین آدم روانی ای از نزدیک ندیدن

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم ....مارا به سخت جانی خود این گمان نبود🌼🌼یه لیسانسه ی بیکار🌾