2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت ج ن ده

| مشاهده متن کامل بحث + 9783 بازدید | 184 پست

من مشكل مشابه تو رو داشتم ٤ سال بابت كارى كه نكردم فقط توضيح دادم فقط اوضاع هى بد و بدتر شد اخرش هم جدا شديم سر همين موضوع 

نميخام ناراحتت كنم اما به اين دسته مردا نميشه گفت مرد 

دير يا زود به حرفم ميرسى

ادم بیشعورمن مث تو نیستممن خودمو دارم به در دیوار میزنم ثابت کنمآزمایش فکر خودمه نه اون حیوان

نظر نخواستی مگه بی احترامی چرا میکنی ....خوبه در و تخته باهم جورین پس 

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله کاملا مشخصه و اینکه خیلی غیر منطقی میاد مرد باوجود خونریزی همچنین حرفی بزنه معمولا وقتی خون نمیا ...

من چنتا کامنت اول متوجه شدم اومدم نظر دوستان بخونم ببینم اونام متوجه شدن کـ بله دیدم شمام مث من فکر میکنید

اگ تاپیک دروغ نباشه غیر این ک ما فک کردیم نیست مطمئن باش

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

دوران عقد یه دوران شیرین و پر از خاطره اس برای هر زن و شوهری..ولی شوهری ک توی عقد حرمت زنش و نگه نمیداره و از همین حالا هرچی دلش میخواد بهت میگه فک کن چنددسال دیگ چی میخوای باهاش بکشی فک نکن درست میشه چون نمیشه

کاربری دوممه💔
تا سه روز بعدش معلوم میشهیعنی باید تا سه روز بعد از رابطه بره پزشک قانونی وگر نه شخص متجاوز یاغیره ب ...

اگر تجاوز باشه نباید حمام بری باید با همون لباسا باهمون شرایط که تجاوز شده قبل ۲۴ ساعت بری پزشکی قانونی،اما اگر رابطه دوستی یا هرچیزی که دوطرف راضی بودن و انجام شده باشه بخوای بری پزشکی قانونی تا نهایت ۳ماه بعد و در صورت رابطه نداشتن باشخص دیگه میتونی بری پزشکی قانونی روند ازمایشا طی میشه یعنی هم از مرد هم از زن ازمایش میگیرن،ولی اگر دیر بری پزشکی قانونی باید بادوتا شاهد بری تا روندش طی بشه کلا پیچیدست

تقصیر خودته که بدون گواهی بکارت باهاش رابطه برقرار کردی

خیال کردی ابنجور ادمی گواهی رو قبول داره؟ 

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
قبل از ازدواج واسه خودت باید معاینه بکارت میگرفتی و قایم میکردی من اول رابطه خونریزی نکردم فکر کردم ...

الانم اینجور ادمایی پیدا میشع؟

فکر مبکردم زمان قدیم اینطوری بوده، یعنی چی اگر خون ننی اومد با کسی رابطه داشتی؟ مگه قراره از همه خون بیاد؟

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
درسته سایت عمومیه ولی اکثر مردایی ک عضو شدن جوی ب وجود آوردن ک نسبت ب همه مرد ها گارد گرفته میشه دقی ...

درست میگی مردا درست برخورد نمیکنن توی سایت والبته گاها زنا 

ببین این مرد که البته از نظرمن اسمش مرد نیست که اگر بود به زنش اینجوری حرف نمیزد . حتی اگر الانم استارتر ازش جدا نشه . پس فردا با یکی دوتا بچه بازم میگه تو اینجوری بودی اونجوری بودی . این خیلی نامرده 

صد دفعه داد زدیم باباااا بزارید عروسی کنید بعد رابطه داشته باشید ولی به اصطلاح روشنفکرا میگن نهههههه چه اشکالی داره 

حالا تحویل بگیرید

از این گذشته اسی ببین این الان ک عقدی این حرف رو میزنه ببین بعد عروسی چی بشهههه زودتر یه فکری کن براش واقعا

پس فردا با دوتا بچه برنگردی

به امام حسین قسم من انقد اینو دوسش داشتم

که حتی به یه نفر هم نگاه نمی کردم.

من ۱۷ سالم بود عقد کردم حسب شرایط بد

الان ۲۱ سالمه

اصلا نمیدونستم چی به چیه

یه بار تو نت خوندم گفتم فلانی گواهی میخوای

خیلی دعوام کرد گفت چه حرفیه میزنی

من سالی یه بار از خونه بیرون نمی رم

مکه خودش ببره جایی منو 

گوشیم از همون اول رمز نداشت ولی تا حالا نگشته 

خیال کردی ابنجور ادمی گواهی رو قبول داره؟

چی بگم....حیف  که به این موجود بگی آدم...گرگی هست در لباس آدم

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️