2777
2789
عنوان

بچه همسایمون بدنیا اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 4592 بازدید | 213 پست
دهگلان کجاست؟ من ک طرف بوکان مهاباد سقز بانه سردشت اصلا ندیدم امکان نداره

یکی از شهرهای کردستانه 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
شما دیگه خیلی از دنیا عقبی یعنی متوجه این فضاحت مهاجرپذیری نیستید؟ متوجه عواقبش نیستی .الان خواستی ب ...

ولی جدی من افغانی خانواده ندیدم چند تا بچه دارن؟حدودا

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن عزیزم اونا کمتر پول میگیرن بخاطر همین🤐من ک واقعا ازشون میترسم اصلا بحث ذات نیس و خوب بدش نیس بحث ...

دقیقا همینه شنا ایرانی رو باید بیمه کنی عیدی بدی حقوق درست و حسابی بدی ولی افغانی با نصف یه حقوق میاد کار میکنه خدمات دیگه هم نداره،افغلنی قدرت نداره دستش به قدرت برسه اول از همون صابخونه شروع میکنه که تو سرش زده

فقط ایران نیستا اینا هرجا باشن گند میزنن به اونجا و از کل دنیا طلب ارث نداشته باباشون دارن ولی ایران ...

تو انگلیس همش مزاحم دخترا میشن اونا هم صداشون دراومده دیگه خسته شدن

قصد توهین ندارم وقلی ایا واقعیت نگفتمبرا اینک پول و بیمه به کارگر ایرانی ندید اومدید یه غریبه اوردید ...

من تا حالا توی افغانی هایی که از نزدیک دیدم این مسائل رو ندیدم

جایی که باغشهری هستیم بیش از سه هزار باغ هست که اکثرا خانواده های افغانی سرایدار هستن

قبلش به یک نفر که محلی اطراف شیراز بود اجاره دادیم بعد متوجه شدیم اتاق باغ بغلی رو تصرف کرده بود و به مکان تبدیلش کرده بود. اینم از ایرانی

من خیلی از اتباع عراقی دیدم که بشدت چشم و دست پاکن. حتی به بچه هاشون اجازه نمیدادن از درخت میوه بچینه

متاسفانه 

خوشتون بیاد یا بدتون

حقسقت رو میگم

از ایرانی بدی دیدم از افغانی نه

من نگران اینده بچه هام هستم 

بخدا که مشکلات اقتصادی و هزاران مشکل کشورمون رو حاضرم به جون بخرم ولی این حروم زاده ها تو کشور نباشن 

من فردا چطور با چه دلی بچه هامو بفرستم مدرسه ای که افغانی توشه 

حتی بچه هاشونم جانی هستن 

چند مدت پیش یه دختر ۱۱_۱۲ ساله افغانی یه دختر بچه ایرانی به راحتی اب خوردن کشت 

دقیقا همینه شنا ایرانی رو باید بیمه کنی عیدی بدی حقوق درست و حسابی بدی ولی افغانی با نصف یه حقوق میا ...

من حاضرم بچم بیسواد شه با افغانی یجا درس نخونه خداروشکر اینحا نیس

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

8545521528

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!

ته کوچه ما یه زن ۲۷ ساله هست ۸ تا بچه داره .بزرگش فک نکنم ۹ سال بیشتر باشه .حساب کن چ اراده ای دارن تو پس انداختن

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

بایدازخودما شروع بشه من چندروزپیش رفتم ی سوپری ی عالمه جنس گذاشتم داخل سبد موقع حساب دیدم کارگرافغان ...

منم جایی که افغانی باشه خرید نمیکنم پارسالم اسباب کشی داشتم تاکید کردم کارگر افغانی نفرست

دقیقا منم هر جا تاپیک این موضوع ببینم که دارن ظالمانه توهین و تمسخر می‌کنن کامنت میذارم بله اشکالات ...

اره رادان هم جزو توطئه سیستماتیکه بی بی سی که سه روز پیش بیانیه داده تا عید همه غیر قانونی هارو رد مرز میکنیم

اب نیست گندم کار داره اوره کیسه شصت رو میخره ۲۴۰ تا کشت دیم کنه اونم  دیم بدون بارون!!!!!!! دولت داره زور میزنه گندم گرون بشه اما نون گرون نشه تا گندم کار ضرر نکنه من و توهم بتونیم نون با قیمت ثابت  بخریم چشمتو باز کن کارد روی استخوونه با ده میلیون مهاجر غیرقانونی 

باااااید برن اینو دیگه اون بالایی ها هم فهمیدن 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

وقتی ماشینهایی که از مرز وارد میشن هر کدوم 14 تا افغانی توش چپیده. افغانی هایی بدون ثبت هویت مسلما ک ...

الانم به بهانه زیارت اربعین میان وتو ایران ماندگارمیشن

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔