2777
2789
عنوان

بچه همسایمون بدنیا اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 4591 بازدید | 213 پست
کردستان و تبریز اصلا ندیدم یعنی مردم کردستان افغان ببینن غیبش میکنن از زمین همچنین تبریز که اصلا ی ا ...

کجای کاری خواهر کردستانم اومدن طرفای دهگلان تو زمین کشاورزی کارگر ایرانی نمیبینی بخصوص نزدیکای پاییز وفصل جمع کردن سیب زمینی

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افغانی ها ذات ندارن همشون بی شرفن هر جا افغانی باشه مریضی و لاشی بازی قبل اونا اونجا تشریف میبره 

انگار اینا رو باد اورده همه جای دنیا پخش شدن و هستن

کوچیک اون بالایی باش همه جا بزرگت میکنه

یه پارک میرم شده پر از افغانی که با چشماشون میخورنت

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!
از دم همشون اینو میگن فقط موندم اون ایرانیایی که مثل سگ جون میکنن نون درارن واسه زن و بچشون پس کیا ه ...

ن عزیزم اونا کمتر پول میگیرن بخاطر همین🤐من ک واقعا ازشون میترسم اصلا بحث ذات نیس و خوب بدش نیس بحث خیانت ب کشوره 

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

همتون همین حرفو میزنید ولی حقیقت اینه دنبال سود بیشتر و دادن حقوق کمترید،اینکار اسمش خیانته و جای ت ...

بایدازخودما شروع بشه من چندروزپیش رفتم ی سوپری ی عالمه جنس گذاشتم داخل سبد موقع حساب دیدم کارگرافغانی همون جا سبد گذاشتم گفتم نمیخوام ب مغازه دارگفت چرا گفتم کارگرت افغانی هست امدم بیرون هنون جوری ماتش بردنزدیک ۴تومان خریدم میشدکلا اگه خیلیها این کارروبکنن دیگه کسی کارب اینا نمیده

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
من هررررزمان انلاین باشم تاپیک افغانی ببینم حتما میام تو واز اخراج افغانی دفاع میکنم همه جا هم زنگ ز ...

دقیقا منم هر جا تاپیک این موضوع ببینم که دارن ظالمانه توهین و تمسخر می‌کنن کامنت میذارم 

بله اشکالات در قوانین هست تازه قوانین علیه افغانستانی ها خیلی هم سفت و سختتره آمل اینکه همه ب یک چوب رونده بشن اشتباه هست.

حالا میل خودتونه فکر که باور کنید ایرانی هستم یا نه... 

خلاصه که حرفی ک زدید خود شما رو هم زیر سوال میبره 

شبکه های بی بی سی ایران و افغانستان رو نگاه کن ببین تو ایران چطور علیه افعانستان میگن

تو افغانستان علیه ایران 

یعنی این حجم از نفرت پراکنی از دو ملیت کاملا سیستماتیک و با مدیریت رسانه ای دشمن هر دو کشور هست... 

لعنت به ایرانیایی که به افغانی ها کار و خونه میدن تف

موافق حرفتم ولی اونایی که قانونی هستن که نمیشه خونه و اینا نداد باید ی فکری اول به فکر غیر قانونیاشون کرد که خیلی زیادن و دارن کار میدن دستمون امیدوارم برگدن کشور خودشون این نیرو رو بزارن کشور خودشونو اباد کنن مارم به حال خودمون بزارن

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
نهافغانی که ما گرفتیم برای سرایداری باغ هست و تمام مدارکش اقامتی تکمیلهتوی باغ هم حد و حدود خودشو دا ...

همون سرایداری بدید به یه پیرمد ایرانی 

ایا قبول نمیکنه

حالا بگیم جون ایرانی قبول نمیکنه سرایدار باغ بشه 

باید از خودمون شروع کنیم

الان اسیب نبینن باور کنید نسل اینده بیشترین اسیب از این همه افغانی خواهد دید

فرهنگ زن ستیزی رواج میدن 

همیشه فرهنگ جمعیت غالب به مغلوب میچربه

کجای کاری خواهر کردستانم اومدن طرفای دهگلان تو زمین کشاورزی کارگر ایرانی نمیبینی بخصوص نزدیکای پاییز ...

دهگلان کجاست؟ 

من ک طرف بوکان مهاباد سقز بانه سردشت اصلا ندیدم امکان نداره 

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

نهافغانی که ما گرفتیم برای سرایداری باغ هست و تمام مدارکش اقامتی تکمیلهتوی باغ هم حد و حدود خودشو دا ...

باغبان مهرجویی هم مدارکش کامل بود

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
بچه چندم ؟!! 😳😑 چرا همه چیو گندش میکنید الکی میگید؟ دشمنی هم میکنید توام با چرتو پرت نباشه 😑 چقدر ...

شما دیگه خیلی از دنیا عقبی یعنی متوجه این فضاحت مهاجرپذیری نیستید؟ متوجه عواقبش نیستی .الان خواستی بگی من خیلی خوبم سرم تو لاک خودمه؟منم همسایمو نمیشناسم اما این موضوعو بچمم میدونه

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

حد و حدود خودشو داره؟به چه جرات داری این حرفا رو میزنی 

یا اخبار نمیخونی و از دنیا بیخبری یا کلا خانوادگی بیخیالین یا افغانی هستی 

نمیترسی تو یک آن بهت اسیب برسونه ؟چجور میتونی تو هوایی نفس بکشی که یه افغانی جنایتکار وجود داره؟