2777
2789
عنوان

بچه همسایمون بدنیا اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 4593 بازدید | 213 پست

من هم خودم دلخوشی از حضورشون نذارم

مطمن اگه برگردن کشورشون خیلی امکانات برای بچه های خودمون محیا میشه

وقتی که الان خانواده ها اکثرا تک فرزندی هستن چرا هنوز کلاسهای مدارس دولتی با آمار 35_40 نفر اداره میشه؟ 

اما

مطمنا هیچ وقت نعوذبالله از لفظ حرام.. اده و جنایتکار براشون استفاده نمیکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امنیت ندارنما سرایدار افغانی داریممیگفت هیچ تضمینی نیست که کار کنیم و حقوقمون رو جمع کنیم و یهو شب ن ...

شما چطور با چه جرات به یه افغانی کار دادین 

از جون و ناموس خودتون نمیترسین از جون بچه هاتونم نمیترسین ؟

هیچ افغانی سالم نیست از دم قاتلن ذهن و روح یه افغانی کثیفه و پر از جرم

دیشب توی ی گزارش دیدم ی نفر۴تا زن داشت ۱۰۴بچه هرزنی ۲۰ب بالا بچه اورده بود همه هم پسردرارزوی دختربود

اره پیر مرد پرحاشیه میگفت درخماری دختر موندم 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
اینی ک نوشتی شامل خودت هم میشه ها ... یعنی شما هم افغانستانی هستی که هم تو عمه تاپیکهای این موضوعی و ...

من هررررزمان انلاین باشم تاپیک افغانی ببینم حتما میام تو واز اخراج افغانی دفاع میکنم همه جا هم زنگ زدم به همه هم میگم کارزار رو امضا کنن دیگه شما اگه ایرانی هستی که دارم برای تو وبچه تو وبچه خودم تلاش میکنم اگر هم افغانی هستی که برو پی کارت 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

لعنت به ایرانیایی که به افغانی ها کار و خونه میدن تف

من تبریزم فقط یبار افغانی دیدم اومد فست فود ساندویچ بگیره بهش ندادن

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

امنیت ندارنما سرایدار افغانی داریممیگفت هیچ تضمینی نیست که کار کنیم و حقوقمون رو جمع کنیم و یهو شب ن ...

خو ما چکارکنیم چرامابایدتاوان پس بدیم امدن امنیت کشورما روهم دارن ب هم میزنن خونه کاربرای ایرانی نیست برن بجنگن بگیربن کشورشون ابادکنن زبونشون هم شش متره هیچ ایرانی راضی نیست فرهنگ ایرانی رودارن نابودمیکنن هرجا نگاه میکنی حالت بهم میخوره ی نونوایی میری بایدسه ساعت سرصف بمونی نفری۴۰تا نون میگیربن 

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

هرچی نخبه و سطح بالاست دست وپا میزنه مهاجرت کنه بعد جایگزین میشه با این افغانیایی که میبینین با این سطح سواد و بهداشت 

اگه عقل دارین به داد خودتون وبچه هاتون برسین و بهشون کار و خونه ندین اگر ندارین عواقب هولناکشو تحمل کنین 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟