2777
2789
عنوان

روش شما برای طبخ مرغ چیه

2227 بازدید | 30 پست

درود 😍 

صبحتون بخیر و نیکی 💙 

من اول حتما مرغ رو میجوشونم در حدی که کفش رو بشه گرفت و بعد میپزم . 

اما خاله ام میگه مزه ی مرغ گرفته میشه ! 

راستش من احساس میکنم مرغ تا زمانی که جوشونده نشه تمیز نیست ( یکبار مهمان بودم و دیدم صاحبخونه مرغ سرخ میکنن و خون روی مرغ بود و خیلی حالم بد شد) 

شما چطور میپزید؟ 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چند دقیقه با اب و پیاز درسته میپزم

و بعدش سرخش میکنم و سس مرغو بهش اضافه میکنم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

مرغ رو با کره و روغن و نمک حسابی تفت میدم تا طلایی طلایی میشه 

پیاز سیر فلفل دلمه هویج رو خرد میکنم توی همون کره و روغن سرخ میکنم 

رب زعفران غلیظ چوب دارچین و هل و کمی ادویه میزنم و میذارم رب سرخ بشه 

مرغ ها و توی سس می‌چینم و میذارم با کمی آب بپزه 

این روش مجلسی بیشتر درست میکنم 

انواع طبخ وجود داره برای مرغ

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

اول باید داخل آب و نمک بذاری تا خونابه اش خارج بشه، بعد با پیاز حسابی دو طرفش رو سرخ کنی کمی هم فلفل دلمه ای بندازی، بعدش زردچوبه، زعفران، هویچ، کمی هم رب بنداز تفت بده، نیم قالب هم کره بنداز خیلی خوشمزه میکنه، بعدش آب بریز تا روی مرغا رو بگیره، اول با شعله زیاد تا آب به جوش بیاد، بعد شعله رو کم کن، یک و نیم الی دو ساعت، مزه بهشت میده

اون خون تو مغز استخوانه تو گوشت نیست که

احساس بدی دارم فکر میکنم کثیف میشه 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

من بهش زردچوبه و فلفل سیاه میمالم،بعدش سرخ میکنم بعدش سس رو درست میکنم و مرغارو میپزم

یه جور دیگه هم پیاز فراوان خلالی میکنم‌ ته ماهیتابه بعد تیکه های مرغ رو میچینم‌ روش،یه لایه دیگه پیاز خلالی میریزم،بعد بدون آب و روغن میزارم بپزه شعله گازو خیلی کم‌میکنم،یه ساعت و نیم که پخت،بهش زعفران و فلفل سیاه و نمک و زردچوبه اضافه میکنم.پیاز ها آب میندازن دیگه نیازی به اضافه کردن آب نیس

اول باید داخل آب و نمک بذاری تا خونابه اش خارج بشه، بعد با پیاز حسابی دو طرفش رو سرخ کنی کمی هم فلفل ...

خیلی متشکرم که انقدر کامل و دقیق توضیح دادی عزیزم 💙 

چند دقیقه تو اب و نمک بمونه؟ 

مرغ رو با کره و روغن و نمک حسابی تفت میدم تا طلایی طلایی میشه پیاز سیر فلفل دلمه هویج رو خرد میکنم ت ...

عزیز قشنگم منظورم این بود شما ابپز نمیکنین اولش؟ خون در نمیاد ازش؟ 

اول مرغو سرخ میکنم در حدی که مرغ کاملا نیم پز شده باشه

پیاز داغ و سیر داغ درست میکنم 

رب ، نمک ، فلفل، زرد چوبه ، اویشن ، پاپریکا

همه رو سرخ میکنم

آب جوش اضافه میکنم تا ۴۰ دقیقه مرغ بپزه

یه سیب زمینی کوچیک و رنده ریز شده اضافه میکنم تا ۱۰ دقیقه بپزه و لعاب بده

با سیب زمینی سرخ کرده سرو میکنم

🚑🚑اورژانس نی نی سایتم... بس که همتون تاپیک میزنید«تو رو خدا بیایی زندگیم به مو بنده»...🚑🚑 میام که از بدبختی نجاتتون بدم🚑😎😂تو که شمشیر نمیخوای😂