2777
2789
عنوان

حق و ناحق

100 بازدید | 13 پست

چرا باید نفر سوم تکواندو المپیک بیاد پزشکی تهران بخونه؟!؟! طبق کدام قانون؟! به اون هایی که کنکور داشتن هم بیان مدال بدن دیگه ...... بی عدالتی یعنی همین کسی که رتبه اش به پرستاری آزاد نمیخوره بیاد پزشکی تهران بشینه بخونه    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا اون دیروز یه حرفی زده... شایدم اصلا قرار نباشه ترتیب اثر داده بشه.. اینقدر یک کلاغ و چهل کلاغ کردن که تو یه تاپیک بعنوان فلوشیپ مغز و اعصاب پیج میکردنش..... خودش دیشب خوابیده، اینجا بابتش تا صبح میزدن تو سر و کله هم

رسانه میتونه کاری کنه که یه قهرمان المپیک و مدال اور رو خودمون اینقدر بکوبیم که جمع کنه کلا بره از ایران... نکنید.... کاری به حرفظ ندارم... این حجم از توهین اگر باعث بشه بلایی سر این خانوم یا هرکس دیگه که یهو بهش هجمه میریم بیاد، توی گناهش شریکیم

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

سلام اسی قضیه این مدال و....چیه ؟من نفهمیدم بهم توضیح بده چون مدال داشته بهش امتیاز دادن پرستاری بخو ...

نفر سوم تکواندو المپیک شده گفته نتونستم درس بخونم ورزش کردم نفر سوم شدم حالا من باید در دانشگاه تهران پزشکی بخونم   من مطمئنم اخراج میشه حتی اگر خودش بره ، دانشگاه پزشکی تهران جای نوابغ ایران هست نه افراد معمولی ، دووم نمیاره 

هیچ کشوری در دنیا به قهرمان ورزشی اش مدرک طبابت و پزشکی نامیده جز ایران سرزمین عجایب !!!!

مگه مدرک دادن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یک کلاغ چهل کلاغی که گفتم دقیقا همینه.... گفته دوست دارم رشته پزشکی بخونم... که شاید اصلا بهش اجازه ندن.. اوکی؟؟؟؟؟؟ 

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

مگه مدرک دادن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یک کلاغ چهل کلاغی که گفتم دقیقا همینه.... گفته دوست دارم رشته پزشکی ب ...

دقیقا ، اصلا موافقت نشده و نمیشه 

از قبل هم گفتن فقط تربیت بدنی توی هر دانشگاهی بخوان میتونن بخونن

من که ندیدم رییس‌جمهور موافقت کرده باشن که ایشون پزشکی بخوننفقط بدون کنکور میتونن تربیت بدنی بخونن

بیا اینو تو مغز نینی سایتی هایی که تو یه تاپیک 60 صفحه تموم به این خانوم فحش دادن فرو کن... مگه میره؟؟؟؟ 

بیا اینو تو مغز نینی سایتی هایی که تو یه تاپیک 60 صفحه تموم به این خانوم فحش دادن فرو کن... مگه میره ...

تازه طرف نگفته من باید پزشکی بخونم ، گفته دوست دارم بخونم و نمی‌دونم با درخواستی موافقت میشه یا نمیشه

بخدا اون دیروز یه حرفی زده... شایدم اصلا قرار نباشه ترتیب اثر داده بشه.. اینقدر یک کلاغ و چهل کلاغ ک ...

کدوم چهل کلاغ در برنامه زنده تلویزیونی گفته موافقت کردن بره پزشکی تهران بخونه دیگه . فیلم صحبت هاشو ببین در آرشیو..... . الان کدوم کشور به قهرمانان ورزشی میاد مدرک پزشکی هدیه میده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من که ندیدم رییس‌جمهور موافقت کرده باشن که ایشون پزشکی بخوننفقط بدون کنکور میتونن تربیت بدنی بخونن

تو برنامه زنده تلویزیونی که مجری برنامه و خودش گفته موافقت شده برم پزشکی تهران ! . طبق قانون کشور فقط می‌تونه تربیت بدنی تهران بخونه که منم موافق اینم . یک قهرمان ورزشی تربیت بدنی بخونه نه اینکه چون قهرمان شده تیغ جراحی بدن دستش مردم رو پاره کنه 

تو برنامه زنده تلویزیونی که مجری برنامه و خودش گفته موافقت شده برم پزشکی تهران ! . طبق قانون کشور فق ...

منم مصاحبه رو دیدم ولی خود مبینا میگه نمیدونم موافقت شده یا نه ، بعد اون آقا میخواد جو بده میگه آره موافقت کردن و....

در صورتی که هیچ حکمی هنوز قطعی در این مورد صادر نشده 

ایشون اصلا در توانش نیست پزشکی بخونه و ورزش قهرمانی هم انجام بده