2777
2789

ما برای تولد دخترم و پسرم که با همه و امشبه تصمیم گرفتیم جوجه بدیم.موادشم اماده کردیم همه چی رو دیروز گذاشتیم تو مواد و ویشبم رفتیم خرید میوه و وسایل سالاد و نوشابه و..شام هم فقط جوجه اس فقط خیلی شلوغ نمیخوام بکنم ولی شاید ۴ تا بشقاب قرمه سبزی هم  درست کنم بزارم تو سفره باشه محض اطمینان..حالا دیشب خواهرشوهر بزرگم که هر سال سر مهمونی اومدن هم ادا درمیاره...زنگ زد به شوهرم میگه غذا برنج درست نکن ساندویچ مرغ بدید‌.

شوهرمم گفت ستیا خوابه حالا بعدا زنگ میزنم پشت خطی دارم.

واقعا پرووو هستن اینجور ادما...

پیش خودش میخواد بگه به فکر داداشمم تو خرج نیفته ولی حساب سرانگشتی کردیم دیدیم ساندویچ گرون تر از جوجه می افته تازه اسمشم اینه ساندویچ دادن .

چرا به خودشون اجازه میدن تو هر چیز فضولی کنن واقعا من نمیدونم🤨😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی شما کار خودتو بکنی یعنی اونا رو به هیچ جات نگرفتی پس خیلی مهم نیس چی بگن

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

آرههههه خیلی پرو ان من واقعا حرص میخورم ولی مامانم میگه بیخیال شو اهمیت نده به حرفاشون

آخه ینی چی میزبان هرچی درست کرد دستش دردنکنه مگه خونه خودته تعیین تکلیف میکنی

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

حالا یه پیشنهادی دادن سخت نگیرید

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند
بگو شما ساندویچ بده من دوس دارم جوجه بدم

اصلا شوهرم نگفت که چی قرار بدیم...اخه لزومی نداره مهمون از برنامه میزبان خبرداشته باشه امشب میاد موقع خوردن میفهمه چی دادیم دیگه