2777
2789
عنوان

تا حالا دیدی مهمون زنگ بزنه سفارش شام بده😒

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 35 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدر بلا مصیبت شکنجه ام کردن این حرفش درمقابل اون یکی حرفا ‌کاراش برام هیچی نیس دارم شکنجه میشم مصی ...

یه تغییری بده  به این شرایط.ضعیف نباش.همش نقش قربانی نداشته باش

خیلی بدجنس هستن خیلی بخاطر بچم نمیتونم طلاق بگیرم شب روز ندارم خواب ندارم انقدر گریه کردم چشمام میسو ...

عزیزم مگه طلاق راه حله...من میگم تغییر بده یعنی با سیاست و رفتارت کاری کن نتونن به زندگیت اسیب بزنن طلاق همیشه راه حل اخر...ببین مردا همشون یه قاقی دارن اون قلق رو پیدا کن سعی نکن جبهه بگیری برای شوهرت..حیف از زندگیت نیست که همش با گریه داره سر میشه افسردگی بگیری همون بچه ات هم مشکلات روحی پیدا میکنه چون نمیتونی درست رفتار کنی باهاش...رو خودت کار کن خودت رو بساز...

عزیزم مگه طلاق راه حله...من میگم تغییر بده یعنی با سیاست و رفتارت کاری کن نتونن به زندگیت اسیب بزنن ...

همه راه هارو رفتم از سیاست بگیر وروانشناسی و حرف زدن هر راه حلی به فکرت بیاد رفتم الان ده سال 

همه راه هارو رفتم از سیاست بگیر وروانشناسی و حرف زدن هر راه حلی به فکرت بیاد رفتم الان ده سال

مگه میشه هیچ کدوم جواب نداده باشه؟؟؟؟

حتما یه راهی هست...

همیشه یک راهی هست....

در کل امیدوارم زندگیت پر از شادی و خنده باشه از این به بعد نمیدونم شاید یه جایی یه جرقه ای بخوره برات...

اره ماه پیش دوروز بعد خاک سپاری مادر بزرگم یکی از مهمونا که از راه دورم اومده بود میگفت زنگ بزنیم ...

پیتزا دوست داشته...بعد میدونی هزینه اش چقد  میشه برای ۴۰ نفر😅😅😅میگفتی بیا بیخیال عزاداری دورهمی بگیریم پیتزا درست کنیم😅😅