2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بگو خودت زبون داری ک وسیله بخر بگو خریدم ببریم خونه مادرم دست خالی نریم

یجوری میشم بگم.... وقتی میگم مثلا من من میکنه و میگه اهاان بخرررم؟ حالا چیییی بخرررم؟بعد اینکه من میام خودم جلوتر اون شبش میاد چطور بگم تو پیام بگم بخره بیاد؟

شوهر عین بچه میمونه از اول هرجور یادش بدی همونطور رفتار میکنه

خوب بنظرت الان چیکار کنم خودم میام صبح خونه مامانم اون شب میاد پیام بدم بهش که فلان چیزو بگیر دست خالی نباشیم؟ 

میگم بخره. بستگی به وضعیت خانوادگی هم داره. شاید خانواده اش احتیاج دارن. اگر پول برای همسرت هست باید ...

اوه احتیااااج.... انقدر دارن که گاهی شوهرم قرض میگیره ازشون.... نبابا کدام احتیاج.ولی هر هفته یا شیرینی میخره یا میوه

خوب بنظرت الان چیکار کنم خودم میام صبح خونه مامانم اون شب میاد پیام بدم بهش که فلان چیزو بگیر دست خا ...

دقیقا حتی چندین بار هم تکرار کن اگر هم نخرید میتونی موقع رفتن به خونه مادرش اینا مدام غر بزنی که چطور میتونی برای خانواه خودت بخری اما خونه ما اومدنی به من من میفتی ادم با شوهرش که تعارف نداره

تو مسیر رک بگو وایسا اینجا خرید دارم برو میوه بهر ببر دوبار انجام بده میفهمه باید دسش پر باشه

راست میگی تقصیر خودمه که مثل اون اینکارو نکردم. اخه میدونی چیه من صبح میرم خونه مامانم اون شب میاد بعد دلم میخواد اون بخره بیاره

دقیقا حتی چندین بار هم تکرار کن اگر هم نخرید میتونی موقع رفتن به خونه مادرش اینا مدام غر بزنی که چطو ...

راست میگی من باهاش تاروف دارم و اینکه بدم میاد بخاطر دو کیلو میوه بخواد منت بذاره.... و اینکه میدونم در اخر میگه اخه مثلا بابام فلانجا انقدر پول کمکم کرد

بهش بگو خجالت میکشم دست خالی بریم مثلا بستنی بخر شیرینی یا هرچی وای دقیق بگو چی بخره

دقیق بگم چی بخره؟ اره راست میگی باید بهش بگم من هی حرف نمیزنم منتظرم خودش بکنه.... اخه میگم اگه بلد نبود چطور برا اقا ننه خودش بلده دوکیلو دوکیلو موز و انبه بخره