2777
2789
عنوان

دست خالی رفتن به مهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 37 پست
نه هر دفعه که نمیخریم ولی حدودا ماهی یه بار یا دو ماه یه بار میگم یه چیز بخریم

هر هفته میریددست خالی مبرید اصلا چند وعده میمونید در هفته چند بار میرید خودتم میری بمونی؟

جنگ نیستسر هیچی هم نیستخانم ناراحت میشه از اینکار همونجور که اقا برای خانوادا زنش بخره ناراحت میشه و ...

مردا سر این ماجراها اکثرا جبهه میگیرن و تو ذهنشون بد بودن زن تعریف میشه ربطی ب رودربایسی نداره تفکرات اقایون مث خانما نیس اگ اینجوری بود ک صریح و منطقی پذیرش داشتن ک ایقد مشکلات سرخونواده ها وجود نداشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون دلش نیست بخره اصلااا نمیذارم یدونه نون بیاره خونشونولی احازه نمیدم دیگه برای خونه باباش هم جیزی ...

راضی نباشم میگه پیش بابا ننش بلاخره یجور رفتار میکنه اونا بفهمن

مهم نیس اون چی فک میکنه مهم اینه متوجه خواسته و توقع تو و راضی کردنت بشه اگ بخوای اونجوری فک کنی خو ...

ممنون خیلی کمکم کردی واقعا حرفت به دلم نشست که مهم نیست اون چی فکر میکنه......مهم اینه توقع منو بدونه... خیلی جاهای زندگی حرف نزدم و منتظر اون وایسادم. ممنونم ازت حتما کم کم جا میندازم . چرا من حرص بخورم. بزار اون حرص بخوره

هر هفته میریددست خالی مبرید اصلا چند وعده میمونید در هفته چند بار میرید خودتم میری بمونی؟

قبلا هفته ای یه بار شام می‌رفتیم یه بارم بعد شام یا بعدظهر بابام باغ داره تابستون جمعه ها میریم باغ تنها نمی‌رم خونشون همسرم هم تنها نمیره خونه مامانش کلا با هم میریم 

راست میگی من باهاش تاروف دارم و اینکه بدم میاد بخاطر دو کیلو میوه بخواد منت بذاره.... و اینکه میدونم ...

بگو کمک کرده که کرده پسرش بودی داشته عشقش کشیده کمک کرده بگو دوکیلو میوه انقدری برات زور داره که منت بزاری؟