yganehhhhhh مدیر استارتر عضویت: 1403/04/02 تعداد پست: 571 عنوان مزایا و معایب 53 بازدید | 9 پست همسر داشتن بگین تا از تجربه هاتون درس بگیریم 1403/05/25 | 01:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانم_زندگیمه عضویت: 1402/05/12 تعداد پست: 11354 مجردم تو این سایت فهمیدم ازدواج هیچ مزایایی نداره و همش معایبه پر از دعوا و ناراحتی و خیانت و دخالت
yganehhhhhh مدیر استارتر عضویت: 1403/04/02 تعداد پست: 571 مجردم تو این سایت فهمیدم ازدواج هیچ مزایایی نداره و همش معایبه پر از دعوا و ناراحتی و خیانت و دخالت باورت شده؟؟ هرچیزی تو این دنیا خوبی بدی شو داره
مامانم_زندگیمه عضویت: 1402/05/12 تعداد پست: 11354 باورت شده؟؟ هرچیزی تو این دنیا خوبی بدی شو داره باور ک چی بگمبدبین شدم
yganehhhhhh مدیر استارتر عضویت: 1403/04/02 تعداد پست: 571 باور ک چی بگمبدبین شدم عزیزم این سایت کلا انرژی منفی هاش زیاده هیچکس نمیاد از خوشی هاش بگه که هرکی حالش بده میاد دردودل میکنه چند سالته؟؟ بعدم الان مود شده هیچ کسی نمیاد از تفریح و خوشی اش بگه همه فقط از بدبختی هاشون میگن
مامانم_زندگیمه عضویت: 1402/05/12 تعداد پست: 11354 عزیزم این سایت کلا انرژی منفی هاش زیاده هیچکس نمیاد از خوشی هاش بگه که هرکی حالش بده میاد دردودل میک ... اره دقیقا خیلییی شایدم اطرافیانمون مشکل داشته باشن ولی اینجا چون ناشناسه همه راحت درد و دل میکنن۲۲ سالمه از اسم ازدواج هم میترسم😂همه میگن اینجوری نگو انرژی منفی میدی ب خودت میگم دس خودم نیس دیگ اینجا خیلی بد شنیدم
مامانم_زندگیمه عضویت: 1402/05/12 تعداد پست: 11354 عزیزم این سایت کلا انرژی منفی هاش زیاده هیچکس نمیاد از خوشی هاش بگه که هرکی حالش بده میاد دردودل میک ... اره دقیقا خیلییی شایدم اطرافیانمون مشکل داشته باشن ولی اینجا چون ناشناسه همه راحت درد و دل میکنن۲۲ سالمه از اسم ازدواج هم میترسم😂همه میگن اینجوری نگو انرژی منفی میدی ب خودت میگم دس خودم نیس دیگ اینجا خیلی بد شنیدم