2777
2789
عنوان

تاپیک زدم کسی نیومد...لطفا بیاین

216 بازدید | 16 پست

مرداد 12پریود شدم تا 18 بعده رابطه 3تا قرص لونژیل خوردم از روز دوم که قرص توخوردم تا الان حالت تهوع دارم هفته بعدش اخرای ماه بود باز پریود شدم اما خونریزی خیلی خیلی کم یعنی جوری که فقط روز اول خونریزی داشتم بعدش دیگه لکه...بعد از اونم نزدیکی داشتیم اما محافظت شده بوده...تا الانم پریود نشدم 3تا بیبی چکم گذاشتم منفیه...

الانم دو یه روزه دلدرد پریودیم اما نمیشم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوالت تخصصیع.ولی نگران نباش من دیگه متخصص شدم!

زیاد قرص خوردی.آخه سه تا؟دوتا باید میخوردی.ضمنا بگم این لونژیل ها زیادش خطر نازایی داره.مواظب باش.

دلیل بینظمی پریودتم همین قرصه.نگران نباش

یه صلوات از دل پاکتون برای خونه دار شدن ما و به آرامش رسیدن زندگیمون  میفرستین؟؟؟مرسی...
سوالت تخصصیع.ولی نگران نباش من دیگه متخصص شدم! زیاد قرص خوردی.آخه سه تا؟دوتا باید میخوردی.ضمنا بگم ...

اخه یادم رفت بخورم بازخوردم...

ممنون عزیزم که جوابمو دادین😊

بخاطرهمون خونریزیه قرصست واسترس.طبیعیه اگه یکم عقب بندازی.باید دوره پریودت روبعدخونریزیه قرص حساب کنی.

البته بعضیا گیرایی رحمشون برا بارداری خیلی بالاست.مث خواهرمن که حتی قرصم پس زد.توکل بخدا

لطفا بسادگی دل نشکنید.لطفا

عزیزم بی نظمی پریود میتونه در اثر خوردن قرص باشه.به خصوص که شما هم بعدش خونریزی داشتی.اما بهتره حتما یک مراجعه به پزشک یا حتی ماما داشته باشی تا مطمین بشی.شاید کیست دارید