2777
2789
عنوان

گربه چنگم زده خطرناکه عکس

818 بازدید | 19 پست

سطحیه با بتاتین شستم و اینکه گربه خونه مامانبزرگمه همونجا بدنیا اومد نزدیک دوساله اونجاس مشکلی پیش نمیاد ؟ 

🔴اکانت قبلی بخاطر مشکلات امنیتی پاک شد🔴دختری از جنس پروانه🧚‍♀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گربه من خیابونی بود میرفت بیرون میومد پلکمو حر داد پماد زدم فقط ه‍مون بشوری کافیه 

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
اره خطرناکه برو بیمارستان واکسن هاری و کزاز بزن حتی اگه گربه سالم و سرحال باشه باید سه دوز واکسن ها ...

به اورژانس زنگ زدم گفت برای چنگ گربه خطرناک نیست 

خداروشکرررر

آره نگران نباش

من انقد گربه ها چنگ زدن که

دستمو به سگ و ..همچی زدم

قرصا ویتامین میزارم دهنشون

تاحالا هیچیم نشده

امسال انقدر آدم از چشمم افتاده که میوه از درخت نیوفتاده

گربه من خیابونی بود میرفت بیرون میومد پلکمو حر داد پماد زدم فقط ه‍مون بشوری کافیه

گوگل آدمو میترسونه 😂😀