2777
2789
عنوان

دلم گرفته دیگه بریدم

3460 بازدید | 77 پست

امشب خیلی دلم گرفته دیگه واقعا نمی کشم.. بالاخره هر چقدرم وانمود کنم برام مهم نیست و تنهایی بهتره و از این حرفا بازم تا ی جایی آدم تحمل میکنه .خوب منم دلم عشق میخواد آرامش و محبت میخواد.دلم بیشتر از خودم برای بچم می سوزه..امروز با مامانمم حرفم شد علنا گفت بعد از طلاق رو ما حساب نکن.من از شوهرم متنفرم البته با عشق شروع کردیم اما آنقدر مسائل و دعوا و جر و بحث داشتیم ک بریدم و تنفرم روز ب روز بیشتر میشه اونم دیگ امروز جوش آورد گفت میام تکلیفتو روشن میکنم خونه مامانم بودم کلا وقتی میاد من و بچم میزنیم بیرون غذا و کار خونم نمیکنم براش.اصلا بهش زنگ نمیزنم ی مدت اونم میزنگه ج نمیدم زدم ب سیم آخر .خیلی حالم بده.دوستان لطفا سرزنشم نکنین.خواستم درد دل کنم.واقعا کسی برام نمونده ک حرفامو بهش بزنم

خدایا همه منتظرا ب زودی زود مامان بشن  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امیدوارم مشکلت حل بشه.منم همسرم و دوست داشتم ولی الان خیلی ازش فاصله گرفتم دلیلشم رفتارای خاله زنکه پدر و برادرشه

دلم واسه بابام تنگ شده خدا😢😢ده سال گذشت😭😭😭

چقدر حال امشبت مثل منه😔😔.منم دلم شدیدا دوتا گوش میخواد،یه سنگ صبور میخواد،دارم میمیرم از بی محبتی

کاش میشد برای ساعتی مُرد !آن وقت است که میفهچه کسی از نبودنت دق می‌کند،و چه کسی ذوق !دلم ساعتی مُردن می‌خواهد

فکر نکن بعداز طلاق خبریه

بشین زندگیتو کن

برید مشاوره

طلاق بگیری که چی؟؟بدترازین بشی؟با یه بچه

همه مردا لنگه همن

سعی کن تحت هرشرایطی یک ملکه باشی  حتی اگر قلمرو ات اندازه عرض شانه هایت باشد  
دليل اين حالت چيه؟ تنفرت واقعى نيست هست؟

بخدا واقعیه آرزوی مرگ دارم براش در این حد حالم بده. ی آدم لجباز و بی فکر واقعا نمیفهمم چطور عاشقش شدم چرا واقعا... بعد تو این یکسال و خورده ای ما کلا فقط زیر یه سقف بودیم هم خونه بودیم دیگه نمیتونم نمیکشم 

خدایا همه منتظرا ب زودی زود مامان بشن