2777
2789

من خودم عملای زیادی نیاز دارم درحال حاضر بخاطر ظاهرم اعتماد به نفس خیلی خیلی پایینی دارم که ارتباطاتم اثر گذاشته

ولی نمیزارن هیچ عملی کنم.

من شاید ۴۰سالگی پول دستم بیاد خودم بتونم عمل کنم ولی اون موقع دیگه هیچ ارزشی برام نداره 

خیلی ناراحتم بابت این موضوع

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زشت نیستم با نمکم 

با معیارهای امروزی زیبا حساب نمیشم ولی خب همیشه از شبیهه بقیه شدن بدم میومده تو همه چی دوس دارم مسیر خودمو برم تو لباس و مد و درس و.. 

خودمو دوست دارم متفاوت بودنمو دوست دارم

Life is too short to not enjoy
پس قدیمی ها عمل نبود چکار میکردن عزیزم

اون موقع همه مثل هم بودن الان همه خوشگلن و به خودشون میرسن عیب و ایراد ما خیلی تو چشم میاد

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

من دوست دارم بینیمو عمل کنم پولشو دارم اما میترسم بدتر بشه چون گوشتیه.  و الانم بچه هام کوچیکن نمیتونم اون استراحت بعد از عمل رو داشته باشم . شاید بعدا تصمیم جدی گرفتم و رفتم عمل . 

معیار زیبایی و زشتی رو کی تعیین میکنه؟؟؟

سلیقه شخصی خود فرد

من دوست دارم تغییر بدم پول ندارم

فقط فکم  دوست داشتم یه کم زاویه دار کنم وزنمو اوردم پایین خودش زاویه دار شد

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
زشت نیستم با نمکم با معیارهای امروزی زیبا حساب نمیشم ولی خب همیشه از شبیهه بقیه شدن بدم میومده تو هم ...

ولی من خیلی ناراحتم

زشت نیستم با نمکم با معیارهای امروزی زیبا حساب نمیشم ولی خب همیشه از شبیهه بقیه شدن بدم میومده تو هم ...

ولی من خیلی ناراحتم