2777
2789
عنوان

مبینا کاش مدال نمیاووردی اصلا

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 94 پست
کی گفته پزشکی حق شماهاست حق قهرمان کشورنیست!!!کدومتون میتوتید برلی کشورهمه زندگیتونوفدا کنید وتمام ت ...

اولا ک من اصلا هدفم پزشکی نیست. 

قصد کنکور ندارم 

ولی بی عدالتی واضحه 

یه جراح مغز عصاب حداقل 15 سال باید بخونه 

15 سال عمرشو گذاشته پای درس 

پس باید به اونا مدال بدیم بگیم اونا وقت نکردن المپیک تمرین کنن بجاش درس خوندن 

اگ میخوندن مدال میوردن 

پس یه مدال طلا بزاریم کنار براشون 

حق قهرمان کشور قبول شدن تو رشته خودشه رشته ای ک قهرمان شد نه رشته ای ک ربطی نداره 

عقل نداری چی بهت بگم 

انشالا حق تورو بخورن ببینم چی میگی 

دیگ حالا داره میره پزشکیو تموم شدولی خب اینکه تو ورزش عالی باشی بعد بگی من درسم خوبه میخام دکتر شم ق ...

دقیقا امثال اسی درس نخوندن بدونن همین کنکور از المپیک  بدتره با هزارتا مصوبه و اینا ،رتبه ی یک تا ده کنکور هم باید مدال بگیرن  پس اینطوره نه این خانم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحال مریضاش که هم خانوم دکترخوشگل هم قهرمان میبینن......اون قراره همه درسای پزشکی پاس کنه نه اینک ...

خدا شفات بده. 

عاشقترین زن 💚🌈 کیان مامانش  💋😍شاید ۳.۴ سال پیش هیچوقت فکر نمیکردم بخاطر اینکه کوچولوم تو بغلم آروغ بزنه     اشک شوق بریزم و بگم منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است چون برمی اید .....😍   میشه یه صلوات مهمونم کنید مشکلم حل شه مهربونا؟😍

کی گفته پزشکی حق شماهاست حق قهرمان کشورنیست!!!کدومتون میتوتید برلی کشورهمه زندگیتونوفدا کنید وتمام ت ...

الان اونی که پزشکی میاره چی؟

مدالشو بهش بده اونم از همه چیه زندگیش زده مثل اسب درس خونده از تفریحاتش از مهمونی هاش از خوابش استرس های همیشگی ریزش مو سیاه شدن زیر چشماش سردردها مکرر با کافئین زنده موندن 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

دیگ حالا داره میره پزشکیو تموم شدولی خب اینکه تو ورزش عالی باشی بعد بگی من درسم خوبه میخام دکتر شم ق ...

دقیقا امثال اسی درس نخوندن بدونن همین کنکور از المپیک  بدتره با هزارتا مصوبه و اینا ،رتبه ی یک تا ده کنکور هم باید مدال بگیرن  پس اینطوره نه این خانم 

شما ها که مدرسه غیرانتفاعی رفتین ومعلم کنکورداشتین وبهترین کتاب تستها چجوریه که خودتون باهوش وبا استعدادمیدونید وبقیه رو احمق!!!!والله شماها هم با بی عدالتی دانشگاه قبول میشید چون خیلیها دولتی خوندن ورفاه شما رو نداشتن !!!

پ حنجره تون پاره نکنید که انگارندای عدالتید!!!!

کنکوریای فشاری 😜

تو بیشتر داری فشار میخوری چون سواد نداری دلیل بر این نیست که بیای از بی سوادا دفاع کنی شماهایی که تو عمرتون یه بارم کنکور ندادین اگرم داده باشین برای رشته های درپیت

الان اونی که پزشکی میاره چی؟مدالشو بهش بده اونم از همه چیه زندگیش زده مثل اسب درس خونده از تفریحاتش ...

کسی که پزشکی میاره خب میره دانشگاه دگ 

سختیهاشو بخاطراینده خودش کشیده ولی اینده مبینا اینده ایرانه

نمیخاد بره سر عمل کهخب باید بره دانشگاه و درس بخونه اگه تونست پاس کنه خب بره دکتر بشه

اینا که الکی اجازشو دادن  همونجور الکی هم مجوز میدن بره سر عمل 

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    
شما ها که مدرسه غیرانتفاعی رفتین ومعلم کنکورداشتین وبهترین کتاب تستها چجوریه که خودتون باهوش وبا است ...

من درد شمارو فهمیدم و بحث باهاتون بی فایده اس

قبلا هم ازتون تاپیک دیدم

با پولدارا خیلی مشکل دارین و حسرتشونو میخورین

و اینو بدون با یک بی عدالتی بی عدالتی دیگه عدالت نمیشه

توهم حرص پول داشتن اونارو نخور یک مامان و بابای داشتن که زحمت کشیده💜

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

شما ها که مدرسه غیرانتفاعی رفتین ومعلم کنکورداشتین وبهترین کتاب تستها چجوریه که خودتون باهوش وبا است ...

نمیخوام ضایع شی

ولی من اصلا قصد کنکور دادن ندارم 

نه پزشکی دوست دارم 

ولی ادم بی وحدانی نیستم 

کور نیستم 

چشم کوش بسته نیستم 

میبینم چقدر بچهای کشورم برای یه پزشکی ساده چندین سال شب روز زمان میزارن 

کلی فشار روحی روانی تحمل میکنن حتی خودکشی کلی سرکوفت 

چند سال کل تایم درس میخونن 

چندین سال زندگی نمیکنن 

قید خوشی شونو میزنن همچی تا بتونن ی رتبه خوب بیارن اونوقت یکی که پزشکی مربوط به رشتش نیست پاشه بره پزشکی بدون هیچی غلط کرده حق خوری بی عدالتیه 

میرفت تو رشته خودش تربیت بدنی مگه کسی چیزی گفته؟