اهان خیلی بامزه بود اعتراض مردم رو مسخره میکنین ب جای همراهی علاده بر حق کشی دوز از جون فردا با قصور پزشکی از عزیزات فوت بشه اونوقت میفهمی چرا مردم ناراحتن ایشون ن درسشو خونده ن علمشو داره الکی میرن دکتر میشن با جون مردم بازی میکنن
مسئله ناعدالتیه چه کنکوری چه کار و شغلو پول و هرچیزی تو این مملکت
حتی اگه بنظرت کوچیکه یکم از مغزت کار بکش این جریان عمقش کم نیست
عاشقترین زن 💚🌈 کیان مامانش 💋😍شاید ۳.۴ سال پیش هیچوقت فکر نمیکردم بخاطر اینکه کوچولوم تو بغلم آروغ بزنه اشک شوق بریزم و بگم منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است چون برمی اید .....😍 میشه یه صلوات مهمونم کنید مشکلم حل شه مهربونا؟😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اینقدر که شما درگیر دبیرستانیا و کنکوری ها هستی خودشون نیستن😂 ولشون کن
ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨