2777
2789
عنوان

مبینا نعمت زاده اینطور میخواد پزشکی تهران پاس کنه😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2600 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه کار اون درست نیست، کار شماهم درست نیست که قضاوت میکنین نمرات اون واقعا این بوده.

براساس رفتار خود آدمها قضاوت میکنیم 

تمدن بشری اینجوری به پیش اومده 

کودن نیستم که کورکورانه تحسین کنم 

وقتی نمیتونی خودت موفق بشی و میندازی گردن یکی دیگهحالا اصلا گیرم این خانوم ی صندلی گرفت تو پزشکی تهر ...

من تلاش کنم رتبه یک شم ، تو تیم ملی تکواندو هم میتونم عضو شم ؟

تلاش تو همون حوزه نتیجه میده

🏃🏻‍♀️

شارلاتان و دزد که لفظ درستی نیستولی قطعا فکر میکنه که درسای دانشگاه رو هم مثل کنکور میتونه بپیچونه ب ...

میشه شما بگید به کب میگید شارلاتان و دزد؟

اونجا هم باباش با هوچی‌گری کارشو پیش میبره

کسی که اینقدر باهوشه که بتونه هم طلای المپیک رو مدیریت کنه(خودش وعده داد) و هم پزشکی تهران بخونه خب ...

چیزی رو که مطمئن نیستی ازش پخش می‌کنی...چقدر حسادت داری

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
وقتی نمیتونی خودت موفق بشی و میندازی گردن یکی دیگهحالا اصلا گیرم این خانوم ی صندلی گرفت تو پزشکی تهر ...

چی میگی واس خودت خالت خوب نیست انگار؟؟ داریم میگیم ب ناحق داره میره دانشگاه اونم پزشکی ک ملت دارن زجر کش میشن تا قبول شن اینه عدالت علی؟؟ حق الناس وقتی هیچ تلاشی نکردی و بخوای حق بچه های مردم رو بخوری مدالش با این کارش پشیزی ارزش نداره دیگه

چی میگی واس خودت خالت خوب نیست انگار؟؟ داریم میگیم ب ناحق داره میره دانشگاه اونم پزشکی ک ملت دارن زج ...

اینایی که از این حرفا میزنن خودشون سهمیه‌ای هستن و بدون تلاش و شایستگی حق یکی دیگه رو خوردن الان طبیعتا از این دختره دفاع میکنن که وجه‌ای منفی خودشون رو تو جامعه بهبود ببخشن 

این جو منفی علیه سهمیه ها کمتر بشه

چرا این حرفو میزنی 

اصلا چیزی از زحمت دیگران میدونی ؟؟؟؟؟

معلومه که نه 

فک میکنم فقط واس جلب توجه ساز مخالف میزنین 

هیچ کس با صندلیش مشکلی نداره حرف مردم اینه همش بی عدالتی داره انجام میشه الان این خانم با اون سهمیه ای ها چه فرقی داره؟؟؟؟؟

کسی که همش تو تمرین واردوهست چطوری بخونه

چطور قراره چهار ساله دیگه هم طلای المپیک بگیره(طبق ادعای خودش) و هم پزشکی دانشگاه تهران رو پاس کنه؟

خب همینطور هم واسه کنکور میخوند

آدم خرفت هم میدونه قبولی کنکور و پاس کردن عربی و دینی خیلی خیلی ساده تر از گذروندن پزشکی تهرانه!