2777
2789
عنوان

مبینا نعمت زاده اینطور میخواد پزشکی تهران پاس کنه😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2598 بازدید | 37 پست
چطور قراره چهار ساله دیگه هم طلای المپیک بگیره(طبق ادعای خودش) و هم پزشکی دانشگاه تهران رو پاس کنه؟خ ...

ولش کن حرف‌آدم نمیفهمه این و امثالش ایشالله چ این دختره چ سهمیه ای ها همشون ب حق علی روز خوش نبینن بمیرن

واسه کشورش افتخار آورده..افغانی نیست که از صبح دارین براش تو بوق میزنی خجالت آوره.اینقدر حسود نباشید.یک نفره چیزی از شما کم نمیکنه.الان دیگه با تراز داغون پزشکی قبول میشن گذشت کنکور ۲۰ سال پیش که از هر ۱۲ نفر یک نفر تازه دانشگاه قبول میشد.پزشکی های الان ترازشون در حد کارشناسی شیمی و زیست وپرستاریه..حالا شماها دوسری دوسری امتحان می‌دین بازم استرس دارین..

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه کشورش افتخار آورده..افغانی نیست که از صبح دارین براش تو بوق میزنی خجالت آوره.اینقدر حسود نباشید ...

خیلی بامزه هستی ها 

انگ میزنی بعد توان پاسخگویی به سوالات ساده رو نداری برای فرار از پاسخگویی دوباره آدم رو متهم میکنی 

شما اولا لطف کن بگو چطور کسی که توی اردو نتونست برای کنکور درس بخونه میتونه دوران دانشگاه با وجود اردو درس بخونه؟

بعد به دیگران اتهام حسادت بزن 

من هیچوقت تو زندگیم علاقه‌ای به پزشکی نداشتم چون جذابیتی برام نداشت و نداره اونی که با وجود مدال المپیک همچنان به دانشجويان پزشکی حسادت می‌کرد مبینا خانمه که الانم به لطف خودشیرینی و هوچی‌گری به خواسته‌اش رسید 

واسه کشورش افتخار آورده..افغانی نیست که از صبح دارین براش تو بوق میزنی خجالت آوره.اینقدر حسود نباشید ...

واسه کشورش هم افتخار آورده مزدشو هم گرفته 

چهار میلیارد مگه پول کمیه؟

توی همون ورزش هم میتونه هر رشته‌ای بخواد بره دانشگاه 

مگه المپیاد برنده شده که باید پزشکی بخونه؟

به افغانی هم همونایی پذیرش میدن که به این خانم کوچولوی شارلاتان دادن شما حرص نخور

با تراز داغون پزشکی قبول میشن؟😂😂😂😂

کی کنکور دادی؟ده شصتی هستی؟

زن حسابی رقابت چند برابر دوران عهد بوقی شما بیشتر شده 

تجربی ها رسما پدرشون در میاد پزشکی در میارن میگی آسون شده؟

خب اگه آسون شده و با تراز داغون قبول میشن بگو مبینا بخونه سال دیگه آب خوندن با شایستگی خودش پزشکی تهران قبول بشه نه با دزدیدن حق یکی دیگه 

واسه کشورش هم افتخار آورده مزدشو هم گرفته چهار میلیارد مگه پول کمیه؟توی همون ورزش هم میتونه هر رشته‌ ...

آره کمیاب داغون زاده همه اینا رو گرفت یه جفتکم انداخت رفت...این بیچاره یه حرف زد خوردینش

خیلی بامزه هستی ها انگ میزنی بعد توان پاسخگویی به سوالات ساده رو نداری برای فرار از پاسخگویی دوباره ...

شما  توان قبولی تو پزشکی ونداری میگی علاقمند نیستم .افغانی نبوده که پشت ش را افتادین حمله میکنین. 

آره کمیاب داغون زاده همه اینا رو گرفت یه جفتکم انداخت رفت...این بیچاره یه حرف زد خوردینش

والا من همون موقع هم دفاع خاصی از کیمیا نکردم 

اتفاقا یادمه خودتون کیمیا رو هی میزدید تو سر ملت که ببینید حجاب داره ببینید چقدر نظام و کشور رو دوست داره آخرش که اونجور ضایعتون کرد 😂

این دختره مبینا هم یه شارلاتان فرصت طلب مثل بقیه 

جایزه‌امو تقدیم امام زمان میکنم بزارید برم دانشگاه تهران 

شما کم هوش ها هم که باز فریب خوردید 😂

شما توان قبولی تو پزشکی ونداری میگی علاقمند نیستم .افغانی نبوده که پشت ش را افتادین حمله میکنین.

ای نادان ای احمق 

پزشکی شغل سخت طاقت فرسا و دیر بازده‌ای هست 

من چرا وقتی علاقه‌ای بهش ندارم و میتونم سریع تر به پول و ثروت برسم وقتمو توی طرح های فرسایشی و شیفت های طاقت فرسا سپری کنم؟

اونم وقتی دیوانه وار رشته خودمو دوست دارم؟

همه که مثل شما و مبینا خانم عقده پزشکی ندارن 

شمام احتمالا از فک و فامیل این شارلاتان هستی سه روز هی ریپلای میکنی مزاحم میشی 

بهش بگو بشینه بخونه قبول بشه نوش جونش اگه نه فرقی با افغانی که میخواد با زور جایی رو اشغال کنه نداره

شنیدم هم با درخواستش موافقت نشد 

فکر کن اونجوری خودشیرینی کنی اینهمه منفور بشی و تحقیر بشی 

تهش کاسه هیچی😂😂😂😂