2777
2789
عنوان

مبینا نعمت زاده

277 بازدید | 29 پست

مدال نمیارن یه دردسره مدال آوردنم یه دردسر دیگه آخه دیگه با یه مدال که نمیشه همه ملت تحت فرمان تو باشن ، افتخار آوردی دستت درد نکنه ولی ورزش چه ربطی به پزشکی داره چه ربطی به درس داره؟ اگه این پررویی و باج گیری نیست خب پس چیه؟ برای کنکور کسی باید هوش داشته باشه . درس خوندن هوش میخواد استعداد میخواد نه ورزش ، مدال رو به دست آورده معروف شده حالا بخاطر پز اومده میگه پزشکی اونم تهران . خب اون بدبختی که داره توی یه شهرستان یا یه روستا یا حتی اونی که تو منطقه یک داره استرس میکشه خب اون حقشه چون تو این مسیر درس داره تلاش میکنه نه اینکه بره یه حیطه دیگه بعد بخواد این ورم بکشه بالا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا نمی فهمم علت این همه واکنشو

هر سال این همه تقلب میشه این همه ادم با سهمیه وارد دانشگاه میشن اون وقت تا به این بنده خدا رسید همه واکنش نشون دادن

بابا اوضاع مملکت گل و بلبل نشده که چسبیدین به این

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨

به خدا حرفت حقه

خیلی کارشون بده آخه اینا چرا اینجورین؟

المپیک رفتین و مدال گرفتین پزشکی میخونین پس اونیم که همه جون و عمر زندگیشو گذاشته پای درس باید بهش مدال المپیک بدن دیگه

خدایا بهترین ها رو برای همه و من رقم بزن💫🤍

نگفته پزشکی دارید یک کلاغ چهل کلاغ میکنید 

در ضمن کیمیا هم فیزیوتراپی خوند چرا اون موقع همه ساکت بودید 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

حالا این بره مگه جای بقیه تنگ میشه،،پزشکی

فکر کنم اگه استعداد نداشته باشی توش بودن

سخته،این همه باباشون هیت علمیه،،راحت یه چیز

دیگه قبول میشن ،،میکنن پزشکی،،تازه از یه دانشگاه

دیگه راحت میرن دولتی

چه ربطی داره خب کار اونام اشتباهه کسی ازونا دفاع نمیکنه که

اتفاقا ربط داره عزیزم اوناهم امثال اینن من ک نگفتم شما دفاع کردی؟ اونا رهاشدن بنظرم اونقدر ک تاپیک زده شد برا این خانم برااوناهم بایدزده بشه بنظرم