2777
2789
دقیقا کاملا موافقم

عقد کردی

یا در دوره آشنایی هستی

من راهنماییت کنم

اگر خودتون رو برای کسی بکشین یا بی اندازه براش خوب باشین چندان تاثیری به اینکه متقابلا اون طرف نیز دوستتان داشته باشد ندارد چون انسان مهم نیست برای کسی خوب باشین یا بد تا طرف بهتون علاقه داشته باشد صرفا باید عاشق شما باشد که اون هم ربطی به خوب بودن یا بد بودن برای طرف مقابل ندارد   پس زیادی به آدما بها ندین چون بها دادن موجب علاقه طرف به شما نمیشه صرفا اغواش کنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه تو کد ملی چی ثبت میشه مگ..؟

دقیق نمیدونم ولی تقریبا همه چی سابقه ای چیزی داشته باشی چندتا خط داری ب اسمت از روی اون خطا میشه خیلی راحت پیگیری کرد روابطو ولی با رضایت طرف مقابل باید انجام شه 

من خودم اینو پیشنهاد دادم چون غریبه بودیم از ۲ شهر خیلی دور 

دقیقا منم مثل شمام ممکنه طرف برگرده یا حسی داشته باشن خب زندگی منو خراب میکنن

البته درصد کمی هم از مردا  هستن که دیگه واقعا بهش فکر نمیکنن 

من بابام طلاق گرفته اصلا دیگه فکرش نمیکنه ولی داییش یکی رو میخواسته با این که الان نوه داره اسمش که بیاد دگرگون میشه 

شاید نامزد شما هم جزو همون درصد باشه 

اشناییلطف میکنی

کلا بی خیالش شو

اگر روابط جنسی داشته

۱. احتمالا بعدا بهت خیانت می کنه

۲. چون ذاتا تنوع طلب بوده  اولش خوب ولی بعدا خیلی باهات سرد میشه

کلا قیدش بزن الآن از هر دو ازدواجدیکیش طلاقه

این شوخی نیست

اگر خودتون رو برای کسی بکشین یا بی اندازه براش خوب باشین چندان تاثیری به اینکه متقابلا اون طرف نیز دوستتان داشته باشد ندارد چون انسان مهم نیست برای کسی خوب باشین یا بد تا طرف بهتون علاقه داشته باشد صرفا باید عاشق شما باشد که اون هم ربطی به خوب بودن یا بد بودن برای طرف مقابل ندارد   پس زیادی به آدما بها ندین چون بها دادن موجب علاقه طرف به شما نمیشه صرفا اغواش کنین
اشناییلطف میکنی

اگر شکست عشقی باشه و باهاش کنار تا اندازه ای کنار امده باشه

زیاد مشکل نیست

ولی بدون هیج وقت به طور واقعی عاشقت نمیشه

ولی دوست میداره