اگر خودتون رو برای کسی بکشین یا بی اندازه براش خوب باشین چندان تاثیری به اینکه متقابلا اون طرف نیز دوستتان داشته باشد ندارد چون انسان مهم نیست برای کسی خوب باشین یا بد تا طرف بهتون علاقه داشته باشد صرفا باید عاشق شما باشد که اون هم ربطی به خوب بودن یا بد بودن برای طرف مقابل ندارد پس زیادی به آدما بها ندین چون بها دادن موجب علاقه طرف به شما نمیشه صرفا اغواش کنین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دقیق نمیدونم ولی تقریبا همه چی سابقه ای چیزی داشته باشی چندتا خط داری ب اسمت از روی اون خطا میشه خیلی راحت پیگیری کرد روابطو ولی با رضایت طرف مقابل باید انجام شه
من خودم اینو پیشنهاد دادم چون غریبه بودیم از ۲ شهر خیلی دور
۲. چون ذاتا تنوع طلب بوده اولش خوب ولی بعدا خیلی باهات سرد میشه
کلا قیدش بزن الآن از هر دو ازدواجدیکیش طلاقه
این شوخی نیست
اگر خودتون رو برای کسی بکشین یا بی اندازه براش خوب باشین چندان تاثیری به اینکه متقابلا اون طرف نیز دوستتان داشته باشد ندارد چون انسان مهم نیست برای کسی خوب باشین یا بد تا طرف بهتون علاقه داشته باشد صرفا باید عاشق شما باشد که اون هم ربطی به خوب بودن یا بد بودن برای طرف مقابل ندارد پس زیادی به آدما بها ندین چون بها دادن موجب علاقه طرف به شما نمیشه صرفا اغواش کنین
اگر شکست عشقی باشه و باهاش کنار تا اندازه ای کنار امده باشه
زیاد مشکل نیست
ولی بدون هیج وقت به طور واقعی عاشقت نمیشه
ولی دوست میداره