2777
2789
عنوان

رفیقِ بی کلک مامان

678 بازدید | 22 پست

چارلی چاپلین و وصف مادر:

وقتی بچه بودم کنار مادرم می‌خوابیدم و هرشب یک آرزو می‌کردم...!

مثلاً آرزو می‌کردم برایم اسباب بازی بخرد؛

می‌گفت: می‌خرم به شرط اینکه بخوابی...

یا آرزو می‌کردم برم بزرگترین شهربازیِ دنیا؛

می‌گفت: می‌برمت به شرط اینکه بخوابی...!

یک شب پرسیدم: اگر بزرگ بشوم به آرزوهایم می‌رسم؟

گفت: می‌رسی به شرط اینکه بخوابی...!

هر شب با خوشحالی می‌خوابیدم. اِنقدر خوابیدم که بزرگ شدم و آرزوهایم کوچک شدند!!!...

دیشب مادرمو خواب دیدم؛

پرسید: هنوز هم شب‌ها قبل از خواب به آرزوهایت فکر می‌کنی؟

گفتم: شب‌ها نمی‌خوابم...!!

گفت: مگر چه آرزویی داری؟؟

گفتم: تو اینجا باشی و هیچ آرزویی نداشته باشم...

گفت: سعی خودم را می‌کنم به خوابت بیایم به شرط آنکه بخوابی...

`تقدیم به تمامی مادران‎‌‌‌‌‎

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه این چیه دختر خوب من تازه یه دل سیر گریه کردم اومدم اینجا حواسم پرت شه خو😢

چرا عزیزم؟؟؟؟؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

همیشه از خدا میخوام یه روز قبل مامانم بمیرم چون دنیا بدون مامانم جهنمه

خدایا اونایی که مامان دارن ماماناشونو حفظ کن 

اونایی هم که ماماناشون تو این دنیانیست یه کاری کن امشب بیان به خوابشون

منم خیلی عاشق مامانم هستم سه ساله ازدواج کردم ولی هنوز به دور بودن ازش عادت نکردم با اینکه هفته ای دو بار میرم خونه بابام ولی بازم کمه وقتایی که خونه خودمم وقتی دلم براش تنگ میشه زار زار گریه میکنم...اصلا نمیتونم بدون اون زندگی کنم هیچوقت

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍

واييييى بخدا دلم گرفت 

مامانمم كه خارج زندگى ميكنه 😔😔😔

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖
منم خیلی عاشق مامانم هستم سه ساله ازدواج کردم ولی هنوز به دور بودن ازش عادت نکردم با اینکه هفته ای د ...

من به هوای اینکه پسرم به مامانم عادت داره میرم 3روز میمونم پیشش یه روز میام خونه خودم دوباره از نو

خيلي قشنگ بود دلم گرفت😢 ولي چه فايده مامانم و شوهرم با هم لج افتادن و نه مامانم مياد نه ما ميريم خونشون نه شوهرم ميزاره كه بياد😢 البته حق هم داره مامانم خيلي نامردي كر يه مدتي 😞 منم موندم وسط اين دوتا😭

خيلي قشنگ بود دلم گرفت😢 ولي چه فايده مامانم و شوهرم با هم لج افتادن و نه مامانم مياد نه ما ميريم خو ...

وای چقدر بد خیلی سخته از ته دلم میگم خدا کنه زودتر اشتی کنن

من به هوای اینکه پسرم به مامانم عادت داره میرم 3روز میمونم پیشش یه روز میام خونه خودم دوباره از نو

خوش بحالت منکه بین مادرم و همسرم گیر کردم آخه عاشق هردوشونم و نمیتونم تنهاشون بذارم

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍