2777
2789
عنوان

رفیقِ بی کلک مامان

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 22 پست
وای چقدر بد خیلی سخته از ته دلم میگم خدا کنه زودتر اشتی کنن

مرسي عزيزم خيلي سخته به خدا😢 نميتونم يكيشونو انتخاب كنم كه.. ولي مامانم ميگه هر وقت مياي بدون شوهرت بيا يا من ميام شوهرت نباشه😢نميشه كه

خوش بحالت منکه بین مادرم و همسرم گیر کردم آخه عاشق هردوشونم و نمیتونم تنهاشون بذارم

چرا تنهاشون بذاری مگه خدای نکرده باهم قهرن؟خب یا دعوتش کن بیاد خونتون یا وقتی میری با شوهرت برو پیشش

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسي عزيزم خيلي سخته به خدا😢 نميتونم يكيشونو انتخاب كنم كه.. ولي مامانم ميگه هر وقت مياي بدون شوهرت ...

ای خدا نمیشه باهاش حرف بزنی بگی من جفتتونو میخوام تو بخاطر من یه کم کوتاه بیا ؟

مادرشوهره من انقدر دامادشو فحش داد داماده به دخترش گفته اگه اسم مامانتو بیاری طلاقت میدم 

اما خدا کنه رابطه شما انقدر حاد نباشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
چرا تنهاشون بذاری مگه خدای نکرده باهم قهرن؟خب یا دعوتش کن بیاد خونتون یا وقتی میری با شوهرت برو پیشش

نه اینکه بخوام چند روز برم پیش مامانم بمونم و گفتم.دو روز تو هفته با همسرم میریم اونجا بعضی وقت ها هم میرم به مامانم دو سه ساعت سر میزنم و میام.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
نه اینکه بخوام چند روز برم پیش مامانم بمونم و گفتم.دو روز تو هفته با همسرم میریم اونجا بعضی وقت ها ه ...

من اخه شوهرم قبلنا بغل خونه مامانم مغازه داشت همونجاهم منو دید عاشقم شد یعنی مستاجر مغازمون بود مشاور املاک داشت بعدش ازدواج کردیم هروقت میرفت مغازه میگفتم منم میبرد 

الانم که سوخته و خونه نشینه طفلی بهش میگم میریم 2یا3روز میمونیم

من اخه شوهرم قبلنا بغل خونه مامانم مغازه داشت همونجاهم منو دید عاشقم شد یعنی مستاجر مغازمون بود مشاو ...

ای وای چرا سوخته؟  

ولی چه جالب همسر منم دفتر املاک داره.منم خونم نزدیک مغازه همسرمه ولی با خونه مادرم با ماشین یک ربع فاصلست اگه خودم بخوام برم نیم ساعت تا چهل دقیقه طول میکشه.منم اگه نزدیکشون بودم عالی بود...

ای وای چرا سوخته؟     ولی چه جالب همسر منم دفتر املاک داره.منم خونم نزدیک مغازه همسرمه ول ...

شوهرم.کارشو عوض کرد شد راننده ماشین سنگین بار میبرد کشورهای همسایه و بعد یه مدت تو یه حادثه اتیش گرفت متاسفانه

شوهرم.کارشو عوض کرد شد راننده ماشین سنگین بار میبرد کشورهای همسایه و بعد یه مدت تو یه حادثه اتیش گرف ...

ای وای خیلی متاسفم